reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

lolitka200 Ja 1- długi - brałam menopur i jeszcze 1 ale zapomniałam nazwy coś w penie , potem kolekcja - brałam CLO 5 dni + menopur i 2- krótki protokół - menopur + 2 inne zastrzyki.
Przepraszam Cię ale mam zaćmienie jeżeli chodzi o nazwy.
Sprawdzę w domu.

Chciałam Ci pogratulować i cieszę się razem z Tobą . Jak tu się poddać jak się widzi to co tu się dzieje

Ostatnia edycja:
reklama
JoM
jaki mialas ten dlugi protokol? z anty czy bez? wyciszanie od 21dc codziennie zastrzyki czy jednozarozowo duza dawka? jakie leki stymulujace?

lolitka200 Tak miałam anty , potem chyba dostałam @ i zaraz jakoś zastrzyki codziennie do 12 dc
Jeżeli chodzi o leki to sprawdzę w domu bo jak na razie to konkretów nie pamiętam.
A teraz miałam mieć icsi w sierpniu ale coś sie poprzestawiało , a brałam menopur + fragmin a przed tym tylko nie wiem w jakim dc dostałam zastrzyk zoladex.
A jak wyglądała twoja ostatnia stymulacja

Ostatnia edycja:
no w dlugim po anty w 21dc zanim sie pojawi @ powinnas brac zastzyki wyciszajace (1 z duza dawka albo codziennie mniejsze dawki az do rozpoczecia stymulacji).
pytam bo moze wyciszenie mialas za duze i organizm nie odpowiadal na stymulacje. tez tak mialam wiec wiem z autopsji.....

lolitka200 widzę że chyba muszę odszukać jakieś stare zapiski i faktycznie sprawdzić jak to ze mną było , trochę mnie to zaniepokoiło co piszesz.

lolitka200 Ale tym razem to ja się już o komórki powiedzmy że nie będę się martwić , bo korzystam z dawczyni.

Ostatnia edycja:
JoM - aha, wiec jak dawczyni to nie ma co o tym myslec

danii -dobry start. trzymam kciuki za dobre dzielenie. tylko sie nie nastawiaj ze na 100% bedziesz miala 4 mrozaki coby sie nie rozczarowac jakby co. to bedzie zalezec od tego jak sie beda dalej dzielic. to miejmy nadzieje ze wszystkie beda piekne

lolitka200 Może i nie ma o czym myśleć ale z drugiej strony to może ja niepotrzebnie z dawczyni korzystam . Już mi obojętne

danii Życzę powodzenia:-D no i oczywiście trzymam kciuki

Jo.M. - podziwiam Cię, u mnie jest niska rezerwa jajnikowa i i z komórkami jest słabo, ale będę walczyła o nie do końca , ja w tej chwili nie mogłabym się zdecydować na komórkę dawczyni, po prostu widzę już te teksty, jak ktoś mówi że dziecko jest podobne do mnie a wiem że to nieprawda, ale naprawdę nie potępiam tego, jeżeli nie ma innej możliwości to jest to naprawdę fajna możliwość ale jeżeli masz szansę na swoje komórki....................
danii - trzymam kciuki za transferek, oby bliźniaki zostały z mamusią:-)

reklama
betabeta aż mi włosy stanęły jak przeczytałam co sie stało. SUPER strasznie się cieszę i trzymam mocno kciuki za Was. Dani powodzenia będę myślała jutro o Tobie. Ja już jestem wtrakcie stymulki więc za parę dni punkcja i transferek. Stracha mam większego niz poprzednio ale jakos dam radę. Powodzenia dziewczynki.

Do góry