onadlaniego30
Fanka BB :)
Teraz czekam na wizytę 23.03 myslalam ze predzej a tu mi powiedzieli ze 4 tyg po transferze.
Ja 5 tyg po transferze dopiero :/...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz czekam na wizytę 23.03 myslalam ze predzej a tu mi powiedzieli ze 4 tyg po transferze.
Na takiej wizycie, jak będziesz mieć szczęście, zobaczysz bijące serduszko a tak to ustalicie jakie leki będziesz dalej brać i tyle... ja zastrzyki mam brać do końca pierwszego trymestru. Ale pozostałe leki zostały odstawione.Dziewczyny a na takiej wizycie co ciekawego jest pewnie jakieś usg? Te zastrzyki później dalej? Narazie wszystko biorę do dnia wizyty..
Hej ja czuję się dobrze, poza dość silnym bólem podbrzusza nic mi nie dolega. Ogólnie tylko leżę. A Ty jak się masz ? Powiedzieli Ci kiedy będziesz mogła wstać ? Tak mniej więcej chociaż ?Kachna, wierzę, że mimo pojawiających się na ktg skurczow, to jeszcze z Malucgami w brzuchu trochę sobie pozyjecie ) trzymam kciuki mocno!
Martini, myślę, że juz zobaczysz serduszko. No i na pewno ustalicie leki.
Madzionga, jak się czujesz?
Dobrej soboty!
Zastrzyki do końca 1 trymestru co dzieńNa takiej wizycie, jak będziesz mieć szczęście, zobaczysz bijące serduszko a tak to ustalicie jakie leki będziesz dalej brać i tyle... ja zastrzyki mam brać do końca pierwszego trymestru. Ale pozostałe leki zostały odstawione.
Wiesz co, to nie jest takie straszne. Najważniejsze żeby dobrze byłoZastrzyki do końca 1 trymestru co dzień