reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Marzec:

05: Ewa651 - usg Dzidzi :)
05: moniusia_ - wizyta w trakcie stymulacji
07: moniusia_ - punkcja (?)
08: Ewa651 - wizyta w szpitalu prowadzącym ciążę
11: Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę :-)
11: NOVA-2016- wizyta przed transferem
13: anika11 - usg Ludzika :)
14: westaice - wizyta w trakcie stymulacji - podglądanie pęcherzyków
15: megi - wizyta - rozpiska stymulacji
17: madzionga - usg :)
17: aniolkowa.mama - słuchanie serduszka u położnej :)

Dziewczynki ja się żegnam, dzisiaj ruszamy na Kraków również z teściową i jej boyem..;)
W sobotę wizyta, a może w poniedziałek punkcja, jeśli w poniedziałek to zostaję w Krakowie, a jeśli wtorek/środa to jeszcze wracam i znów jadę... buziaki :* Odezwę się może przez telefon w sobotę :)

reklama
Marzec:

05: Ewa651 - usg Dzidzi :)
05: moniusia_ - wizyta w trakcie stymulacji
07: moniusia_ - punkcja (?)
08: Ewa651 - wizyta w szpitalu prowadzącym ciążę
11: Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę :-)
11: NOVA-2016- wizyta przed transferem
13: anika11 - usg Ludzika :)
14: westaice - wizyta w trakcie stymulacji - podglądanie pęcherzyków
15: megi - wizyta - rozpiska stymulacji
17: madzionga - usg :)
17: aniolkowa.mama - słuchanie serduszka u położnej :)

Dziewczynki ja się żegnam, dzisiaj ruszamy na Kraków również z teściową i jej boyem..;)
W sobotę wizyta, a może w poniedziałek punkcja, jeśli w poniedziałek to zostaję w Krakowie, a jeśli wtorek/środa to jeszcze wracam i znów jadę... buziaki :* Odezwę się może przez telefon w sobotę :)
Trzymam kciuki za owocny wyjazd :D

Dzisiaj o 7 byłam już na bloku operacyjnym i udało się założyć szew, ale mam tylko centymetr szyjki wszystko będzie dobrze jeśli nie będzie skurczy bo jeśli się będą pojawiać to utną mi szyjke no i będzie poród. Dostałam znieczulenie podpajeczynowkowe i muszę leżeć płasko żeby nie doszło do zespołu popunkcyjnego, Mam cewnik założony. Tam na dole nic mnie nie boli ale za to plecy i tyłek to masakra. Na KTG skurcze się pojawiają ślę nie są bolesne mam nadzieję, że wytrzymały w trojpaku jaknajdluzej

Dzisiaj o 7 byłam już na bloku operacyjnym i udało się założyć szew, ale mam tylko centymetr szyjki wszystko będzie dobrze jeśli nie będzie skurczy bo jeśli się będą pojawiać to utną mi szyjke no i będzie poród. Dostałam znieczulenie podpajeczynowkowe i muszę leżeć płasko żeby nie doszło do zespołu popunkcyjnego, Mam cewnik założony. Tam na dole nic mnie nie boli ale za to plecy i tyłek to masakra. Na KTG skurcze się pojawiają ślę nie są bolesne mam nadzieję, że wytrzymały w trojpaku jaknajdluzej
Życzę Ci dużo sily !!!! Trzymaj się dzielnie i cały czas powtarzaj Maluchom, że w brzuchu u Mamy jest lepiej :*

Dasz rade !!!!!!

reklama
Moniusia - to udanego pobytu, owocnego:) życzę żebyś juz została do poniedziałku i żebyście wracali razem:)

Kachna - trzymaj się, byle jak najdłużej.

Najki - to bedziemy zaczynać jakos podobnie:) ja od wczoraj okres i 5dc zaczynam Antki:)

Do góry