reklama
Nikaaa
Fanka BB :)
Wiesz, że nie wiem ja w sumie liczę tak jak usg mi pokazało. Czyli dzisiaj 7w2d
Wiek ciazy liczy się od 1 dnia ostatniej miesiączki. Według usg nie warto bo to się zmienia cały czas. Zależy jak dziecko rośnie . Z moim synusiem raz się zgadza a raz jest tydzień do przodu bo wzrostowo wybuja ; P Ja dziś zaczęłam 18 tydzien
dziekiWiek ciazy liczy się od 1 dnia ostatniej miesiączki. Według usg nie warto bo to się zmienia cały czas. Zależy jak dziecko rośnie . Z moim synusiem raz się zgadza a raz jest tydzień do przodu bo wzrostowo wybuja ; P Ja dziś zaczęłam 18 tydzien
ewelin86
Fanka BB :)
Kochana nie ma innej możliwościDziekuje Wam wszystkich oby radosc trwala do konca
Teraz to czeka Cię kupa nowych zmartwień wiec musisz być na to gotowa niektórzy mówią ze do osiemnastki ale ja myślę ze zdecydowanie dłużejDziekuje Wam wszystkich oby radosc trwala do konca
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Kachna biedaku, ale sie nacierpisz wierze głęboko, że to wszystko nie bedzie na darmo i maluszki jeszcze posiedzą w brzuszku. Bardzo mocno wam kibicuje.
Najki cieszę sie bardzo że wracasz do gry!!! Udało sie zdążyć przed czerwcem. Niech ta małpa przychodzi jak najszybciej i Start!!
Moniusia kciuki za dorodne i duzo jajeczek!! Zaszalej w ten weekend w Krakowie, bo potem z brzuchem bedzie cieżko ;-) i pozdrów ode mnie to magiczne miasto, w którym zostało moje serce
Martini gratuluje ciąży!!!
Martita przykro mi :-( tak to niestety jest na tym wątku, że smutek ze szczęściem sie przeplata, ale to tylko kwestia czasu i Tobie tez sie uda! Trzymam kciuki za szybkie kolejne podejście.
Ewa wspaniałych widoków jutro. Idziesz prywatnie czy na NHS?
Najki cieszę sie bardzo że wracasz do gry!!! Udało sie zdążyć przed czerwcem. Niech ta małpa przychodzi jak najszybciej i Start!!
Moniusia kciuki za dorodne i duzo jajeczek!! Zaszalej w ten weekend w Krakowie, bo potem z brzuchem bedzie cieżko ;-) i pozdrów ode mnie to magiczne miasto, w którym zostało moje serce
Martini gratuluje ciąży!!!
Martita przykro mi :-( tak to niestety jest na tym wątku, że smutek ze szczęściem sie przeplata, ale to tylko kwestia czasu i Tobie tez sie uda! Trzymam kciuki za szybkie kolejne podejście.
Ewa wspaniałych widoków jutro. Idziesz prywatnie czy na NHS?
reklama
Podziel się: