reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
danii - dziękuję za Twoją wiarę, spróbuję się nią zarazić :-) wiesz co nie wiem kiedy zdobędę się na testowanie nieraz myślę że jak najwcześniej żeby nie przedłużać tego wszystkiego ale jak przyjdzie ten dzień pewnie złapię stracha.

danii - oczywiście trzymam kciuki za jajcobranie:-),
isia - PIĘKNA TA TWOJA BETKA

Za szybko to nie rób, bo może Cię to zmylić. Podobno do 7dpt beta może wyjść pozytywna pod wpływem pregnylu, a ciąży może nie być. No i odwrotnie tak samo, może być za wcześnie żeby cokolwiek wyszło.
Przekazuję Ci całą moją wiarę, głowa do góry i się nią zarażaj, jak widzisz u Bety cuda się zdarzają :-D

Lulin super wiadomość, zapewne musi byc to piękne uczucie jak się już to serduszko zobaczy :-)
Uważaj teraz na siebie i maluszka i spokojnej ciąży życzę :-)

beta

ja pier...le.... ze co mowisz? i ty nic nie gadalas ze sie ciazowo czujesz, chrzanisz o tsh a tu taka wypasiona beta?
GRATULUJE CI KOCHANA BARDZO......:)))))))

beta

ja pier...le.... ze co mowisz? i ty nic nie gadalas ze sie ciazowo czujesz, chrzanisz o tsh a tu taka wypasiona beta?
GRATULUJE CI KOCHANA BARDZO......:)))))))

Rany, Lolitka, ja jestem w ciężkim szoku...
Ciążowo to ja się czuję co m-c... Poszłam wykluczyć ciążę bo znów myślałam że sobie wmawiam objawy. Tuz przed odebraniem wyniku wmówiłam nawet sobie i mężowi, że chyba w ogóle seksiku nie było w tym czasie w tym m-cu :)))

To TSH to chyba dlatego mi wzrosło, prawda?
Jutro lecę do endokrynologa i dzwonię do mojej lekarki- bo już panikuję co dalej...
Mam odstawić któreś suplementy?Biorę wiesiołek, Q10 i omega3. Folik oczywiście zostaje.

Rany, świat się kończy, ale numer...

Swoją drogą tak mi macica uciska na kręgosłup (mam tyłozgięcie) że wyłam z bólu ostatnie 2 wieczory. Więc od dziś funkcjonuję w pozycji leżącej na brzuchu, może się wygnie jak należy.

Hej,tylko raz mimo,że chciałam więcej.
Miałam krótki protokół (leki,stymulacja).
Okazało się,że po stymulacji jest bardzo mało komórek i tylko jedna nadawała się do zapłodnienia...
Wiem,że udało się i jest ciąża.Wszystko anonimowo.
Teraz walczę z hiperprolaktynemią czynnościową,torbielą na jajniku (pęcherzyk nie pękł i przerósł)...
Nie wiem czy sama nie będę potrzebować komórki jajowej i IVF...mam cykle bezowulacyjne:((((

reklama
wiesiolek i q10 mozesz odstawic.......

ktory to tydzien? 5ty? no macica ci jeszcze nie powinna tak uciskac bo jeszcze sie nie bardzo rozszerza. no ale nie wiem...... najwazniejsze ze jestes w ciazy:))))))

a co u was bylo ze sie moglo udac naturalnie? w sensie jaki byl powod do ivf

Do góry