Ale dlaczego ? Ktory to twój dpt ? Babo, głowa do góry !!!!!!!jak ja się tego boje....
;(((((
reklama
onadlaniego30
Fanka BB :)
16 dpt (transfer miałam 16.02.)Ale dlaczego ? Ktory to twój dpt ? Babo, głowa do góry !!!!!!!
nie wiem dlaczego, jakoś tak wiele się słyszy....
Betę masz ładna ? Kiedy usg ? Nie czytaj i nie słuchaj głupot !!!16 dpt (transfer miałam 16.02.)
nie wiem dlaczego, jakoś tak wiele się słyszy....
onadlaniego30
w poniedziałęk 245. Jutro będę w Poznaniu to znów zrobie. Usg dopiero 14.03. ;/Betę masz ładna ? Kiedy usg ? Nie czytaj i nie słuchaj głupot !!!
Przecież masz przepiekna betę, nie zamartwiaj się !!! Wszystko będzie dobrze wiesz, czas się wlecze cały czas.... Najpierw czekasz na stymulacje, potem na zabieg, potem na betę, potem na usg, potem na kolejne i tak cały czas. Ja, leżąc, znoszę jajo, myśli w kółko krążą wokół jednego tematu- moich dzieci w brzuchu, czy jeszcze żyją, jak się mają, czy będą chciały ze mną zostać....w poniedziałęk 245. Jutro będę w Poznaniu to znów zrobie. Usg dopiero 14.03. ;/
Jak masz możliwość to zajmij myśli czymś innym. Idź do kina, albo na jakies dobre żarcie rób cokolwiek, tylko nie zajmuj głowy negatywnymi sprawami.... Będzie co ma być, a ja trzymam kciuki żebyś 14.03.zobaczyła prześliczne małe szybciutko bijące serduszko !!!!!
onadlaniego30
Dziękuje Kochana! tak zrobię ....Przecież masz przepiekna betę, nie zamartwiaj się !!! Wszystko będzie dobrze wiesz, czas się wlecze cały czas.... Najpierw czekasz na stymulacje, potem na zabieg, potem na betę, potem na usg, potem na kolejne i tak cały czas. Ja, leżąc, znoszę jajo, myśli w kółko krążą wokół jednego tematu- moich dzieci w brzuchu, czy jeszcze żyją, jak się mają, czy będą chciały ze mną zostać....
Jak masz możliwość to zajmij myśli czymś innym. Idź do kina, albo na jakies dobre żarcie rób cokolwiek, tylko nie zajmuj głowy negatywnymi sprawami.... Będzie co ma być, a ja trzymam kciuki żebyś 14.03.zobaczyła prześliczne małe szybciutko bijące serduszko !!!!!
I czekam jutro na wielgachna już betę !!!!Dziękuje Kochana! tak zrobię ....
Beta cudowna!!! Marzę o takiej.. A u mnie dopiero 3 dpt... ehhh... czas jest straszny będzie dobrze kochana trzymam kciukiw poniedziałęk 245. Jutro będę w Poznaniu to znów zrobie. Usg dopiero 14.03. ;/
agatek28
Nikola mialas transfer w poniedzialek??? Tak jak ja!! Ilu dniowy zarodeczek?Beta cudowna!!! Marzę o takiej.. A u mnie dopiero 3 dpt... ehhh... czas jest straszny będzie dobrze kochana trzymam kciuki
reklama
Tak w
Tak,w poniedziałek 5-cio dniowa blastusia moja jedyna zresztą to jedziemy na tym samym wózku razem raźniej
Nikola mialas transfer w poniedzialek??? Tak jak ja!! Ilu dniowy zarodeczek?
Nikola mialas transfer w poniedzialek??? Tak jak ja!! Ilu dniowy zarodeczek?
Tak,w poniedziałek 5-cio dniowa blastusia moja jedyna zresztą to jedziemy na tym samym wózku razem raźniej
Podziel się: