reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja tez nie wiedzialam dlatego jestem Ci wdzieczna ze poruszylas taki temat - tylko niepotrzebnie komus zylka poszla. Ja napewno kupie wapno bo mimo ze odzywiam sie zdrowo, uprawoam sport to wiem ze niedobor mam magnezu, wit D i pewnie sporo mikroelemebntow pizbywam sie wraz z potem :)

Link do: Osteoporoza - choroba cywilizacyjna - Osteoporoza - Przychodnia Internetowa - PRZYCHODNIA.PL ,na tej stronie jest duzo info o lekach,chorobach i ich wplywie na ostero.z nudow mozna poczytac;)

reklama
Ja jakoś nie miałam odwagi robić sobie sama zastrzyków :) Więc do mamy jeździłam :D No ale jak musiała sama robić to czasami musiałam 2 razy się wbić bo odruchowo wbiłam i wyjęłam. Tak jakby ręka odbiła się od brzucha :D
Hehehe zaczym zaczelam to robic myslalam ze nie dam rady wlasnie psychicznie ale pszyszlo co do czego to chwile sie modlilam z ta strzykawka nad sadelkiem i jakos poszlo ,a teraz przy 3 podejsciu to juz w ogole jak stara pielegniara :)
No nie takie glupie te leki;) bo jeden ma ukrwic lepiej macice a drugi to najlepszy progesteron chociaz ma efekty uboczne,ale najwiecej sie go wchlania.:)
A wiesz ze nawet o tym nie wiedzialam !! Dobrze ze tu jestem czlowiek zawsze czegos sie dowie !

Dzięki witaminie D jest dużo lepsza wchlanialnosc wapna. I nie ma co do tego żadnych wątpliwości. A żeby przedawkowac wit D trzeba doustnie przyjmować przez dłuższy czas 50tys.j.m. także ilości, których żadna z nas na pewno nie będzie lykac, bo nikt tutaj nie jest nienormalny :) nie jestem lekarzem, ale to są dość podstawowe informacje. Bardzo dobrze Anne, że poruszylas ten temat :) ja osobiście wierzę w dobroczynne działanie witaminy D .
Dobranoc i spokojnej nocy.
P.s. napierdziela mnie straszliwie, ale cały czas staram się myśleć, że nagroda jest wielka :)

Anne zawsze posłuży dobrą radą i wie co z czym się je :D Ja zamiast zastrzyków po transferze mam leki. No ale zobaczymy jak będzie tym razem. A teraz kolejne czekanie na @ I akurat powinna być jakoś w piątek przed świętami i ciekawi mnie jak to będzie z tą stymulacją i mnie zapiszą jeszcze na wizytę. Mam nadzieje, że nie przeciągnie się znów o kolejny miesiąc. Bo to czekanie jest najgorsze, a już bym chciała być w trakcie

reklama
Do góry