reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny trzymam kciuki za Was i za maluchy żeby się na świat nie pchły !
Kachna ty im tam mów, że tyle na nie czekakas i tyle walczylas, że teraz te parę miesięcy to poczekać możesz !!! :-)

Jeżeli o stymulacje chodzi i transfer to przecież to jest sztuczny cykl. Sterowany przez lekarza. Nie wydaje mi się żeby dzień cyklu robił problem. Przecież normalnie tez może owu się przesunąć to i cykl się wydłuży i do ewentualnego zapłodnienia dochodzi później.
Zresztą zobacz u mnie. Bez różnicy kiedy zacznę teraz krwawic mam się stymulować i juz.
Co w ogóle mnie trochę stresuje. Bo jak w ogóle nie zacznę ? :-) z moim szczęściem :-)

Buziaki dla wszystkich oczekujących usg i II kresek :-)

reklama
Dziewczyny Pomocy!!! Jestem bliska depresji otóż w piątek tj.15dc przy kontroli usg okazało sie ze są tylko 4 pecherzyki załamka !! do wtorku przedłużyli mi stymulację a to będzie juz 19dc Wiec zanim będzie punkcją i oby sie wogole z tych 4 cos udało to kiedy będzie transfer ??? To ok 25dc ??? Tak to wychodzi Czy to nie za późno??? Proszę piszcie w którym dniu miałyście transfery bo uważam ze to za późno :sad:

Ja też wyhodowałam za pierwszym razem tylko 4 pęcherzyki, ale tak gdzieś za 3 dni miałam punkcję i za 5 dni transfer. Pęcherzyki wtedy, przy podglądzie miały po 12-14 mm, a Twoje ile mają?

Kachna, kochana 3mam za Was kciuki, musi być dobrze, leż, nie forsuj się, z resztą pewnie wiesz co robić! BUZIAKI!!!

Marzec:

01: Edelayn -
usg dopplerowskie+usg (kontrola przed cc)
01: moniusia_ - wizyta w trakcie stymulacji 5 d.c. - podglądanie pęcherzyków
08: Ewa651 - wizyta w szpitalu prowadzącym ciążę
10: Edenlayn - termin CC :-)
11: Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę :-)
13: anika11 - usg Ludzika :)
14: westaice - wizyta w trakcie stymulacji - podglądanie pęcherzyków
15: megi - wizyta - rozpiska stymulacji

Coś dopisujemy? :) Dzień dobry :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry