Super PowodzeniaTo wynik z dzisiejszego sikacza. Jadę na Gardene i do kliniki zrobić test.
reklama
onadlaniego30
Fanka BB :)
Ty masz być tego pewno... Nigdy się tak bety nie bałam jak dziś...Mam nadzieje ze po urlopie pojdzie mi tak samo gladko jak Tobie Onadlaniego!
LUTY:
28: anika11 - usg u gina prowadzącego ciążę :-)
yplocka1 - początek stymulacji
MARZEC:
01: Edelayn - usg dopplerowskie+usg (kontrola przed cc)
01: moniusia_ - wizyta w trakcie stymulacji 5 d.c.
08: Ewa651 - wizyta w szpitalu prowadzącym ciążę
10: Edenlayn - termin CC :-)
11: Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę :-)
15: megi - wizyta - rozpiska stymulacji
kachna, madzionga, Kochane trzymam za Was kciuki!
Hess, co za cudo!!! Przeczuwam dziewczynkę!!!
onadlaniego, pięknie, kciuki!!!
________
Ja dziś zaczęłam kłucie... nadal nie mogę w to uwierzyć, że się udało!!!
28: anika11 - usg u gina prowadzącego ciążę :-)
yplocka1 - początek stymulacji
MARZEC:
01: Edelayn - usg dopplerowskie+usg (kontrola przed cc)
01: moniusia_ - wizyta w trakcie stymulacji 5 d.c.
08: Ewa651 - wizyta w szpitalu prowadzącym ciążę
10: Edenlayn - termin CC :-)
11: Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę :-)
15: megi - wizyta - rozpiska stymulacji
kachna, madzionga, Kochane trzymam za Was kciuki!
Hess, co za cudo!!! Przeczuwam dziewczynkę!!!
onadlaniego, pięknie, kciuki!!!
________
Ja dziś zaczęłam kłucie... nadal nie mogę w to uwierzyć, że się udało!!!
Ostatnia edycja:
Ewunka
Biedaku trzymaj sięTrafiłam dziś rano do szpitala z silnym krwawieniem. Dzieci żyją, ale jeden Maluszek się odkleja (?) I nie wiadomo jak to się skończy... Jestem totalnie załamana. Mam leżeć cały czas.
Przepraszam że tak tylko o sobie ale nie mogę się nawet na czytaniu postów skupić
Trzymaj się ! Oby wszystko było ok !Trafiłam dziś rano do szpitala z silnym krwawieniem. Dzieci żyją, ale jeden Maluszek się odkleja (?) I nie wiadomo jak to się skończy... Jestem totalnie załamana. Mam leżeć cały czas.
Przepraszam że tak tylko o sobie ale nie mogę się nawet na czytaniu postów skupić
jeera86
Nie wiem dlaczego ale ja jestem pewna ze to NASZ rok! Wiem ze do kolejnej wigili zasiade z brzuchem, i nie bedzie to ciaza spozywcza (swoja droga schudlam juz prawie 10kg - wiec do urlopu bede szprycha lol)Ty masz być tego pewno... Nigdy się tak bety nie bałam jak dziś...
anika11
Kachna, no spokoju być nie moze.... ale wazne, że bedziesz pod opieką lekarzy i nic Maluchom nie będzie zagrażać. trzymajcie się i nie dawajcie!!! jesteś zaprawiona w bojach i teraz udowodnisz po raz kolejny, że dasz radę. Cele wierzgają w brzuchu i będą się trzymać dzielnej mamy! jestem z Tobą
MAdzionga, lekarze stwiedzili krwiak? u mnie krwiak obejmował 2/3 pecherzyka ciazowego i powodował odklejanie kosmówki, ale Maluch dał radę!!! mocno trzymam kciuki za Ciebie i Maleństwa!! lezałam cały czas, tylko toaleta i pryznic co dwa dni i się udało. trzymam kciuki za indentyczna historie u Ciebie! co Ci dali z leków?
ja gdzieś kiedyś przeczytałam "nie czyn z życia dramatu". i za kazdym razem, jak dostawła od życia w twarz, to sobie to przypominałam. i jeszcze jedno "nie masz wpływu na to, co Cię spotka, ale na emocje, które to w Tobie wywoła już tak". Pozytywnie i do przodu!
Onadlaniego, &&&&& za betę! myślę, to formalnośc!!
pisałyście tu o mężach, którzy nic nie zauważają... mój, jak otwiera lodówkę i nie ma czegoś na połce bedącej na wysokosci jego wzroku i to w pierwszym rzedzie, to tego nie ma tak samo z szukaniem leków w apteczce. ja mówie "pierwsza szuflada, trzecie pudełko po lewej, obok plastrów", "nie ma" słyszę, po czym wstaję, idę i pokazuję paluchem... "oooo, jest" mówi moj odkrywca
ja mam jutro wizytę i lekko schizuję. leżę cały czas, wierzę, ze krwiak się zmiejsza, a MAluch rosnie, ale jakieś irracjonalne strachy w głowie się pojawiają... jednak cały czas się człowiek stresuje...
dobrego dni!!!
Trafiłam dziś rano do szpitala z silnym krwawieniem. Dzieci żyją, ale jeden Maluszek się odkleja (?) I nie wiadomo jak to się skończy... Jestem totalnie załamana. Mam leżeć cały czas.
MAdzionga, lekarze stwiedzili krwiak? u mnie krwiak obejmował 2/3 pecherzyka ciazowego i powodował odklejanie kosmówki, ale Maluch dał radę!!! mocno trzymam kciuki za Ciebie i Maleństwa!! lezałam cały czas, tylko toaleta i pryznic co dwa dni i się udało. trzymam kciuki za indentyczna historie u Ciebie! co Ci dali z leków?
Dalas mi teraz do myslenia ale cos w tym musi byc , bo zawsze jak czegos bardzo chcialam to sie to spelnialo , wiec moze jednak...
ja gdzieś kiedyś przeczytałam "nie czyn z życia dramatu". i za kazdym razem, jak dostawła od życia w twarz, to sobie to przypominałam. i jeszcze jedno "nie masz wpływu na to, co Cię spotka, ale na emocje, które to w Tobie wywoła już tak". Pozytywnie i do przodu!
pisałyście tu o mężach, którzy nic nie zauważają... mój, jak otwiera lodówkę i nie ma czegoś na połce bedącej na wysokosci jego wzroku i to w pierwszym rzedzie, to tego nie ma tak samo z szukaniem leków w apteczce. ja mówie "pierwsza szuflada, trzecie pudełko po lewej, obok plastrów", "nie ma" słyszę, po czym wstaję, idę i pokazuję paluchem... "oooo, jest" mówi moj odkrywca
ja mam jutro wizytę i lekko schizuję. leżę cały czas, wierzę, ze krwiak się zmiejsza, a MAluch rosnie, ale jakieś irracjonalne strachy w głowie się pojawiają... jednak cały czas się człowiek stresuje...
dobrego dni!!!
MartiniM
wiążę ogromną nadzieję mimo wielu wątpliwości , bo na ktorymś forum ktoś mi napisał że zarodek który miałam podany to mercedes w klasie zarodkówKachna, no spokoju być nie moze.... ale wazne, że bedziesz pod opieką lekarzy i nic Maluchom nie będzie zagrażać. trzymajcie się i nie dawajcie!!! jesteś zaprawiona w bojach i teraz udowodnisz po raz kolejny, że dasz radę. Cele wierzgają w brzuchu i będą się trzymać dzielnej mamy! jestem z Tobą
dobrego dni!!!
reklama
Ma dzionka, Kachna trzymajcie się kobietki! Będzie wszystko dobrze! Musi być!
Któraś o luteine pytała ja brałam i jak miałam kilka godzin różnicy w braniu to dostawałam w czasie brania.
Ja wczoraj sobie pomyślałam "a dlaczego ma się nam nie udać? " i teraz się będę tego trzymać ! :-)
Dziewczyny ZACZYNAM STYMULACJĘ :-) jupii
Któraś o luteine pytała ja brałam i jak miałam kilka godzin różnicy w braniu to dostawałam w czasie brania.
Ja wczoraj sobie pomyślałam "a dlaczego ma się nam nie udać? " i teraz się będę tego trzymać ! :-)
Dziewczyny ZACZYNAM STYMULACJĘ :-) jupii
Podziel się: