reklama
najki
Fanka BB :)
Pal licho te wakacje, byleby się udało. Gorzej jak kolejny rok się nie uda i nici z urlopu. Wypoczynek by się przydał...nie powiem. Męczące to wszystko...Kochana ale zobaczysz że jeszcze troszkę i pojedziesz na swoje wymarzone wakacje z dzidziusiem; ))) kiedy masz wyniki histero ?
Na wynik wciąż czekam, dziś 10 dni minęło, mówili że około 2 tyg się czeka. Tzn opis pewnie był od razu,ale odbiorę jak już będzie wynik histopato i wtedy komplet wysyłam do kliniki.
Nova ja też się mocno rozregulowałam...ostatnio dostałam okres w 40dc. Ale nie przyspieszałam go w żaden sposób. Czekałam i przylazła
Trafiłam dziś rano do szpitala z silnym krwawieniem. Dzieci żyją, ale jeden Maluszek się odkleja (?) I nie wiadomo jak to się skończy... Jestem totalnie załamana. Mam leżeć cały czas.
Przepraszam że tak tylko o sobie ale nie mogę się nawet na czytaniu postów skupić
Przykro mi , trzymaj sie i bądź dobrej myśli.
NOVA-2016
Nova,bylam w tej samej sytuacji.Okres dostalam po 42 dniach.wczesniej poszlam do gina,ktory niestety stwierdzil,ze po ostatniej stymulacji wszystko sie porabalo.na usg byly widoczne 2 pecherzki bez komorek,ktore nie zniknely i nadal produkowaly hormony,ktore powstrzymywaly okres.tez rozmawialismy o wywolaniu go sztucznie i absolutnie mi tego odradzil!!!!jesli mam w planie kolejną stymulacje.wszystko sie jeszcze bardziej pogmatwa,bo to krwawienie ktor dostaniesz po tabletkach będzie sztuczne a hormony będą dalej szalały.a jak wiesz,zeby zaczac cykl musi sie to wszystko wartosciami zgadzac.i tak juz masz ,jak piszesz podejscie w plecy,wiec bym na twoim miejscu spokojnie poczekala az to sie unormuje.Cykle 28-33 nie sa jeszcze takim odejsciem od normy.
W usg nie ma sladu po stymulacji. Lekarz powiedział ze na sztucznym cyklu czasem są lepsze efekty transferu. Od rana tonę w łzach i analizuje kalendarz jak długo to już trwa i ile czasu uciekło , w którym tc mogłabym być gdyby nie te ciągle problemy ...
jeera86
Wiesz ktos kiedys powiedzial ze to co wysylasz w wszechswiat (czarne mysli) to do Ciebie wraca. Wiec moze raz zaczniesz myslec pozytywnie?Oby...ale juz 2 razy moje przeczucia sie sprawdzily :/ obiecywalam sobie ze tym razem bede spokojnie czekac i nie myslec o tym ale jednak...
annemarie
Czasami tak jest,ze ciało cos chce dac nam do zrozumienia,ze jest zmeczone,ze musi odpocząć,nie jesteśmy maszyną.Przykro mi,wiem jak sie czujesz,ja mialam w marcu zaczynac nową stymulacje,ma 3 tyg urlopu(zamecze was na smierc)na koncu wyszlo,ze i tak bedziemy adoptowac komorki.Zrobisz jak uwazasz za sluszne.W usg nie ma sladu po stymulacji. Lekarz powiedział ze na sztucznym cyklu czasem są lepsze efekty transferu. Od rana tonę w łzach i analizuje kalendarz jak długo to już trwa i ile czasu uciekło , w którym tc mogłabym być gdyby nie te ciągle problemy ...
reklama
MartiniM
Dalas mi teraz do myslenia ale cos w tym musi byc , bo zawsze jak czegos bardzo chcialam to sie to spelnialo , wiec moze jednak...Wiesz ktos kiedys powiedzial ze to co wysylasz w wszechswiat (czarne mysli) to do Ciebie wraca. Wiec moze raz zaczniesz myslec pozytywnie?
Podziel się: