reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Heh..
mamy przeciwciala anty hcv swieze.... lekarz dzwonil... m-c temu nie zauwwazyl dopiero teraz.. jutro mam dostac@.. kazal powtorzyc i jesli sie potwierdza do zakaznego i wszystko sie przerywa..
gdzies musieli w klinikach nas zarazic.,
Jesli wymaga leczenia nie zalapiemy sie na rzadowy pewnie....
mam dosc..
ktos nas przeklnal..
strasznie sie boje....

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tez na początku myślałam, że pójdę do lekarza zrobię zastrzyki i zaraz będę w ciąży. Niestety ani nie trwa to szybko ani nie wiadomo czy się uda.
Do tego zabija mnie czas i cały czas czekanie na coś
My przed 1 wizyta w klinice zastanawialiśmy się ile zaplodnic jajek bo nie chciałam by zostały zamrożone i nie koniecznie chciałam podchodzić do 2 stymulacji wiec żeby jednak w razie czego zostały 2 zamrożone . Mąż chciał zaplodnic tylko 2 by w ogóle nie mrozic . Ale decyzjie pozostawił mnie bo to ja na siebie biorę Stymulacjie . A tu życie zweryfikowalo nasze plany i przemyślenia i 1 stymulacjia psu w d..e .i tylko urósł torbiel . Aaaa Stymulacjie do inseminacji miałam cykl cykl przerwy i stymulacjia . Nie kazał mi robić nawet przerwy jak nie chce ale chciałam .Strasznie Znioslam tamte Stymulacjie . A tà jakby nigdy nic .Boli mnie tylko lewy jajnik tam sobie rośnie torbiel zjada wszystkie hormony :szok::szok:

Ostatnia edycja:
My przed 1 wizyta w klinice zastanawialiśmy się ile zaplodnic jajek bo nie chciałam by zostały zamrożone i nie koniecznie chciałam podchodzić do 2 stymulacji wiec żeby w razie czego zostały zamrożone . Mąż chciał zaplodnic tylko 2 by w ogóle nie mrozic . Ale decyzjie pozostawił mnie bo to ja na siebie biorę Stymulacjie . A tu życie zweryfikowalo nasze plany i przemyślenia i 1 stymulacjia psu w d..e .i tylko urósł torbiel . Aaaa Stymulacjie do inseminacji miałam cykl cykl przerwy i stymulacjia . Nie kazał mi robić nawet przerwy jak nie chce ale chciałam .Strasznie Znioslam tamte Stymulacjie . A tà jakby nigdy nic .Boli mnie tylko lewy jajnik tam sobie rośnie torbiel zjada wszystkie hormony :szok::szok:
No myślałam za 1 no góra za 2 podejściem

Heh..
mamy przeciwciala anty hcv swieze.... lekarz dzwonil... m-c temu nie zauwwazyl dopiero teraz.. jutro mam dostac@.. kazal powtorzyc i jesli sie potwierdza do zakaznego i wszystko sie przerywa..
gdzies musieli w klinikach nas zarazic.,
Jesli wymaga leczenia nie zalapiemy sie na rzadowy pewnie....
mam dosc..
ktos nas przeklnal..
strasznie sie boje....
O kurczę, przykro mi kochana. Jak długo się to leczy?

My przed 1 wizyta w klinice zastanawialiśmy się ile zaplodnic jajek bo nie chciałam by zostały zamrożone i nie koniecznie chciałam podchodzić do 2 stymulacji wiec żeby w razie czego zostały zamrożone . Mąż chciał zaplodnic tylko 2 by w ogóle nie mrozic . Ale decyzjie pozostawił mnie bo to ja na siebie biorę Stymulacjie . A tu życie zweryfikowalo nasze plany i przemyślenia i 1 stymulacjia psu w d..e .i tylko urósł torbiel . Aaaa Stymulacjie do inseminacji miałam cykl cykl przerwy i stymulacjia . Nie kazał mi robić nawet przerwy jak nie chce ale chciałam .Strasznie Znioslam tamte Stymulacjie . A tà jakby nigdy nic .Boli mnie tylko lewy jajnik tam sobie rośnie torbiel zjada wszystkie hormony :szok::szok:
To ze zaplodnia 2 komórki wcale nie znaczy ze będą 2 zarodki do transferu ,niestety, tak pięknie to rzadko bywa. Ale właśnie tego ci życzę :) zeby udało sie za 1 razem.

reklama
Do góry