reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Heh..
mamy przeciwciala anty hcv swieze.... lekarz dzwonil... m-c temu nie zauwwazyl dopiero teraz.. jutro mam dostac@.. kazal powtorzyc i jesli sie potwierdza do zakaznego i wszystko sie przerywa..
gdzies musieli w klinikach nas zarazic.,
Jesli wymaga leczenia nie zalapiemy sie na rzadowy pewnie....
mam dosc..
ktos nas przeklnal..
strasznie sie boje....

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tez na początku myślałam, że pójdę do lekarza zrobię zastrzyki i zaraz będę w ciąży. Niestety ani nie trwa to szybko ani nie wiadomo czy się uda.
Do tego zabija mnie czas i cały czas czekanie na coś
My przed 1 wizyta w klinice zastanawialiśmy się ile zaplodnic jajek bo nie chciałam by zostały zamrożone i nie koniecznie chciałam podchodzić do 2 stymulacji wiec żeby jednak w razie czego zostały 2 zamrożone . Mąż chciał zaplodnic tylko 2 by w ogóle nie mrozic . Ale decyzjie pozostawił mnie bo to ja na siebie biorę Stymulacjie . A tu życie zweryfikowalo nasze plany i przemyślenia i 1 stymulacjia psu w d..e .i tylko urósł torbiel . Aaaa Stymulacjie do inseminacji miałam cykl cykl przerwy i stymulacjia . Nie kazał mi robić nawet przerwy jak nie chce ale chciałam .Strasznie Znioslam tamte Stymulacjie . A tà jakby nigdy nic .Boli mnie tylko lewy jajnik tam sobie rośnie torbiel zjada wszystkie hormony :szok::szok:

Ostatnia edycja:
My przed 1 wizyta w klinice zastanawialiśmy się ile zaplodnic jajek bo nie chciałam by zostały zamrożone i nie koniecznie chciałam podchodzić do 2 stymulacji wiec żeby w razie czego zostały zamrożone . Mąż chciał zaplodnic tylko 2 by w ogóle nie mrozic . Ale decyzjie pozostawił mnie bo to ja na siebie biorę Stymulacjie . A tu życie zweryfikowalo nasze plany i przemyślenia i 1 stymulacjia psu w d..e .i tylko urósł torbiel . Aaaa Stymulacjie do inseminacji miałam cykl cykl przerwy i stymulacjia . Nie kazał mi robić nawet przerwy jak nie chce ale chciałam .Strasznie Znioslam tamte Stymulacjie . A tà jakby nigdy nic .Boli mnie tylko lewy jajnik tam sobie rośnie torbiel zjada wszystkie hormony :szok::szok:
No myślałam za 1 no góra za 2 podejściem

Heh..
mamy przeciwciala anty hcv swieze.... lekarz dzwonil... m-c temu nie zauwwazyl dopiero teraz.. jutro mam dostac@.. kazal powtorzyc i jesli sie potwierdza do zakaznego i wszystko sie przerywa..
gdzies musieli w klinikach nas zarazic.,
Jesli wymaga leczenia nie zalapiemy sie na rzadowy pewnie....
mam dosc..
ktos nas przeklnal..
strasznie sie boje....
O kurczę, przykro mi kochana. Jak długo się to leczy?

My przed 1 wizyta w klinice zastanawialiśmy się ile zaplodnic jajek bo nie chciałam by zostały zamrożone i nie koniecznie chciałam podchodzić do 2 stymulacji wiec żeby w razie czego zostały zamrożone . Mąż chciał zaplodnic tylko 2 by w ogóle nie mrozic . Ale decyzjie pozostawił mnie bo to ja na siebie biorę Stymulacjie . A tu życie zweryfikowalo nasze plany i przemyślenia i 1 stymulacjia psu w d..e .i tylko urósł torbiel . Aaaa Stymulacjie do inseminacji miałam cykl cykl przerwy i stymulacjia . Nie kazał mi robić nawet przerwy jak nie chce ale chciałam .Strasznie Znioslam tamte Stymulacjie . A tà jakby nigdy nic .Boli mnie tylko lewy jajnik tam sobie rośnie torbiel zjada wszystkie hormony :szok::szok:
To ze zaplodnia 2 komórki wcale nie znaczy ze będą 2 zarodki do transferu ,niestety, tak pięknie to rzadko bywa. Ale właśnie tego ci życzę :) zeby udało sie za 1 razem.

reklama
Do góry