reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Też się pośmieję :D No ktoś musi rządzić w domu :) To tak jak u mnie się śmiejemy, że nie chcemy żadnego dawcy po psychologii i pedagogice :p

Mam w domu;) muszę się 3 razy zastanowić nim wdam się w dyskusje.Ma miliony argumentów i cokolwiek by sie nie działo,stoicki spokój;) Dobranoc:)

Mi lekarz powiedział najwcześniej 3 miesiące. Ale akurat ja miała zawsze 4 miesiące, a teraz będzie kolejna stymulacja po ok pół roku
Strasznie to wszystko długo trwa. ......
Jakoś tak mi się wydawało ze in vitro to tak jakoś szybko . Wiem ze skuteczność ma 40 % ale nie spodziewałam się że to tak wszystko długo trwa. ......... I że takie kłody pod nogi

Niestety też na początku tak myślałam. Ale teraz ta przerwa to nie lekarz zadecydował tylko ja, żeby wszystko się uspokoiło i organizm odpocząl od tego stresu, nerwów. Myślałam, że teraz ruszy a tu lekarz psikusa nam zrobił i kazał powtórzyć badania. I wszystko znów przesunięte o kolejny miesiąc

reklama
Niestety też na początku tak myślałam. Ale teraz ta przerwa to nie lekarz zadecydował tylko ja, żeby wszystko się uspokoiło i organizm odpocząl od tego stresu, nerwów. Myślałam, że teraz ruszy a tu lekarz psikusa nam zrobił i kazał powtórzyć badania. I wszystko znów przesunięte o kolejny miesiąc
Zaczynam się osfajac że to trochę trwa .....

Do góry