reklama
annemarie
Fanka BB :)
usg ?
DZIEWCZYNY, Anne, a na czym skończyła się sprawa z tabelką???
sie dopiero zaczyna....
sprawa z tabelka wyglada tak,ze jest bardziej skomplikowana niz wszyscy mysleli,w skrocie:
chcialam ja zrobic w ten sposob zeby byla na jedno klikniecie,tylko dla naszej grupy dostepna,pod jakas ikonka-NO WAY
nastepny pomysl byl taki ,zeby zrobic ja w GRUPIE zamknietej do ktorej tez tylko my bedziemy mialy dostep i kazda ewewntualna nowa osoba, ktorej te info sie do czegos przydadza,a nie szukala ciekawostek. Chcialam chronic troche nasza prywatna sfere,bo w koncu pod tymi info kryja sie ludzkie dramaty.Nie wyglada to zle,do momentu aktualizacji...
Grupa ma taka samo forme jak ta w ktorej piszemy co znaczy ,ze bedziemy wiecznie wszystkiego szukac bo za kazdym razem bedzie sie to pojawialo jako nowy post.
Opcja 3 jest taka,ze zrobie to nie w formie tabeli ( moderat. nie ma pojecia jak zrobic tabelke z 9 przegrodami) strona forum jest na to za waska ,a tabela musiala by byc na caly< ekran jak w exelu.)
Moge to wklejac ,jak Monia kalendarz,tyle ,ze wszystkie zmiany bedziecie mi pisaly na pr. i w ten sposob unikniemy balaganu.
TO CO ROBIMY ???
sie dopiero zaczyna....
sprawa z tabelka wyglada tak,ze jest bardziej skomplikowana niz wszyscy mysleli,w skrocie:
chcialam ja zrobic w ten sposob zeby byla na jedno klikniecie,tylko dla naszej grupy dostepna,pod jakas ikonka-NO WAY
nastepny pomysl byl taki ,zeby zrobic ja w GRUPIE zamknietej do ktorej tez tylko my bedziemy mialy dostep i kazda ewewntualna nowa osoba, ktorej te info sie do czegos przydadza,a nie szukala ciekawostek. Chcialam chronic troche nasza prywatna sfere,bo w koncu pod tymi info kryja sie ludzkie dramaty.Nie wyglada to zle,do momentu aktualizacji...
Grupa ma taka samo forme jak ta w ktorej piszemy co znaczy ,ze bedziemy wiecznie wszystkiego szukac bo za kazdym razem bedzie sie to pojawialo jako nowy post.
Opcja 3 jest taka,ze zrobie to nie w formie tabeli ( moderat. nie ma pojecia jak zrobic tabelke z 9 przegrodami) strona forum jest na to za waska ,a tabela musiala by byc na caly< ekran jak w exelu.)
Moge to wklejac ,jak Monia kalendarz,tyle ,ze wszystkie zmiany bedziecie mi pisaly na pr. i w ten sposob unikniemy balaganu.
TO CO ROBIMY ???
Myślę, że trzecia opcja jest ok To przecież stałe wartości,jedynie jak nowa stymulacja czy nowe dziewczyny dojdą i chcą być w tabeli to wtedy coś się zmienia, będziemy wrzucać co jakiś czas i już
Ewa651
Dzisiaj ide do przychodni gp bo klinika skonczyla opieke teraz lekarz rodzinny I zobacze ale planuje mimo wszystko isc prywatnie za trzy tygodnie I mam nadzieje ze z malcem bedzie juz tylko dobrzeEwa, teraz już wszystko będzie dobrze !!!! Kiedy masz kolejne usg ?
24magda09
Ja również jestem za opcją 3 )A reszta....???
nic nie mowi
reklama
24magda09
Kochane a czy po transferze brać dalej witaminę D? Wcześniej brałam na własną rękę a teraz to nie wiem? Dziewczyny a czy któraś z was brała luteine doustną? No wczoraj pytałam gin.to powiedziała że teraz zalecają lutinus. Ponad dwa lata temu gdy luteina mnie podrażniała dostałam właśnie doustną nawet nie słyszałam o lutinusie. Nie powiem w smaku była okropna i po 2 miesiącach stosowania na samą myśl mnie mdlilo ale ivf udane )
Podziel się: