reklama
ewelin86
Fanka BB :)
Mam niedrożność jajowodow i endometrioze wyszło gdy usuwali mi torbielaEwelin86 a jaki jest powód niepłodności?
ewelin86
No właśnie czytam czytam i nadziwić się nie mogę, że tyle ciąż jest. Jest i nadzieja, że tym razem nam się udaewelin86 - witaj na forum Powodzenia w staraniach, u nas ostatnio fala ciąż, czego i Tobie życzę
Witajcie dziewczyny,gratuluje pieknych bet.
Dzis sama mialam Kontrolle bety w klinice,myslalam ze juz po wszystkim ale okazalo sie ze krwawienie to krwiak prwdopidobnie a beta u nie w 11dniu po transferze 400.Jestem szczesliwa,jak nigdy dotad.
Dzis sama mialam Kontrolle bety w klinice,myslalam ze juz po wszystkim ale okazalo sie ze krwawienie to krwiak prwdopidobnie a beta u nie w 11dniu po transferze 400.Jestem szczesliwa,jak nigdy dotad.
Ewa651
Tak drugieEwa to było twoje drugie usg?
GRATULUJE !!!! I Ściskam mocno widzisz, nie wolno się poddawaćWitajcie dziewczyny,gratuluje pieknych bet.
reklama
Podziel się: