reklama
niebajka
Fanka BB :)
opcja 3 super
annemarie dane do tabeli w privie Ci wysyłać, tak?
MAGDA bierz witamine D caaały czas Lutinus jest lepiej przyswajalny niż lutka, jest bardziej zblizony do naturalnego progesteronu (i drozszy po stokroc). Ja go dostałam przy drugim transferze, zamiast luty.
Natomiast luta podjezykowa mi nie smakuje, poza tym chyba lepiej, zeby brac dopochwową, bo jest od razu "na miejscu" tak na chłopski xD
MAGDA bierz witamine D caaały czas Lutinus jest lepiej przyswajalny niż lutka, jest bardziej zblizony do naturalnego progesteronu (i drozszy po stokroc). Ja go dostałam przy drugim transferze, zamiast luty.
Natomiast luta podjezykowa mi nie smakuje, poza tym chyba lepiej, zeby brac dopochwową, bo jest od razu "na miejscu" tak na chłopski xD
annemarie
TAKopcja 3 super
MAGDA bierz witamine D caaały czas
iga2421
Iga 2421- nie moge Ci wyslac wiadomosci,
A spróbuj teraz
annemarie
anne, a mam pisać też na temat akutalnego podejścia czy dopiero po wszystkiemu będziemy dodawać informacje?
Ja bym dodawala po wszystkim,bo tak bedziemy musialy "kazdego pupsa" osobno dodawac,nie wiem co na to reszta ?
No w sumie racja Mądra dziewczynka ^^Ja bym dodawala po wszystkim,bo tak bedziemy musialy "kazdego pupsa" osobno dodawac,nie wiem co na to reszta ?
reklama
annemarie
Annemarie oprócz badan diagnostycznych mozna tez dołączac operacje, nie? w sensie laparo bedzie jako badanie ^^
mozna,jasne
Podziel się: