reklama
szarlotka80
Fanka BB :)
Iszka przykro mi...co można więcej napisać......Ale kochana nie poddawaj się, właśnie jak patrzę na Lolitkę to naprawdę wiem że trzeba do końca próbować...ja zawsze mówiłam że będę choćby i sto razy próbowała, za to mój M powiedział że on by po trzecim wysiadł ale jak mu o Lolitce powiedziałam to zaraz mu się ryj uśmiechnął i przyznał mi rację....Ty też próbuj a my będziemy Ci naprawdę dopingować!!!!!!!!!!!!!!!Zobaczysz dzidziuś będzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Iszka
Aktywna w BB
dzięki dziewczyny
muszę trochę ochłonąć i pewnie za jakiś czas znowu spróbuję, żeby nie żałować...
Isia, lolitka, dani, Anowi, damayanti, Aga, szarlotka - trzymam za Was mocno kciuki
muszę trochę ochłonąć i pewnie za jakiś czas znowu spróbuję, żeby nie żałować...
Isia, lolitka, dani, Anowi, damayanti, Aga, szarlotka - trzymam za Was mocno kciuki
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
dziewczyny
mialam niespodziewana wizyte serduszkowa - poszlam na krew a i wizyta sie wydarzyla...... JEST SERDUSZKO. moja dziecina rosnie i ma sie dobrze. co za ulga....
mialam niespodziewana wizyte serduszkowa - poszlam na krew a i wizyta sie wydarzyla...... JEST SERDUSZKO. moja dziecina rosnie i ma sie dobrze. co za ulga....
lolitka200 bardzo się cieszę i gratuluję wiedziałam że będzie dobrze
a mam do Ciebie taki pytanie- bo widzę że Ty robiłaś bete już w 10 dniu po transferze..to była Twoja decyzja? czy tak miałaś powiedziane od lekarza?
a mam do Ciebie taki pytanie- bo widzę że Ty robiłaś bete już w 10 dniu po transferze..to była Twoja decyzja? czy tak miałaś powiedziane od lekarza?
Ostatnia edycja:
gratuluje:-)teraz juz bedzie tylko dobrze:-)dziewczyny
ANOWI32
Zaangażowana w BB
lolitka - po przeczytaniu twojego postu taki jest mój wyraz twarzy:-):-):-):-):-):-), WIELKIE WIELKIE GRATULACJE
napisz mi jak możesz czy jak brałam ostatni raz progynovę 21 w niedzielę wieczorem, to we wtorek rano mogło zaważyć na wyniku estradiolu
napisz mi jak możesz czy jak brałam ostatni raz progynovę 21 w niedzielę wieczorem, to we wtorek rano mogło zaważyć na wyniku estradiolu
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
lolitka200 bardzo się cieszę i gratuluję wiedziałam że będzie dobrze
to bylo tak ze ja 9dpt myslalam ze stracilam dzidzie bo mialam koszmarny sen na jawie ze mam ostres skurcze macicy i nie wiem czy to byl sen czy prawda. ale na tyle sie wystraszylam ze postanowilam zrobic test sikany - tak z rozpaczy (bo do 9 dnia czulam ze jestem w ciazy i se myslalam ze bede miala pamiatke ze choc byla implantacja). i sikaniec mi w 9 dpt wyszedl - choc bladziocha byla dopiero po 5 minutach. jak m sikaniec wyszedl to uwierzyc nie moglam i poechalam na drugi dzien na bete.... i tak to sie zaczelo
napewno gdyby nie tamten strach po nocy w 9dpt to byl ani sikanca nie robila, ani bety.... bo zawsze uwazalam i tak sama wczesniej robilam ze sikanca nie robic tak wczesnie. i tylko w akcie desperacji go zrobilam
anowi - uwazam ze moglo to zawazyc na badaniu. w progynowie sa estrogeny przeciez i mialas je podane mniej niz 48 godzin przed badaniem wiec..... troche czasu uplywa nim krew jest 'oczyszczona' po jakimkolwiek leku
Ostatnia edycja:
ANOWI32
Zaangażowana w BB
LOLITKA - dzięki jeszcze raz za odpowiedź, mnie przed stymulacją jakieś shizy dopadają, czy aby na pewno można zacząć stymulację, czy dr czegoś nie przeoczył, jak martwiłam się wysokim FSH, to teraz martwię sie wysokim estradiolem, a wiem, że musi być w miarę niski przed stymulacja, ale muszę wbić sobie do tej swojej łepetyny, że dr wie co robi
reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
lolitko gratuluje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dziewczyny
Podziel się: