reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

LUTY:

08: 24magda09 - wizyta przed crio
10: aniolkowamama - usg :-)
11: Edenlayn - kontrola szyjki + położna
11: Bety72 - badanie progesteronu
12: Hess - wizyta u ginki prowadzącej ciążę
15: moniusia_ - wizyta stymulacyjna
15: Ewa651 - usg Kropków :-)
15: Emenems - kontrola wagi u Em :)
16: Bety72 - MEGA, WYPASIONA BETA!!! :-) <3
19: Edenlayn - kontrola szyjki + usg
22: aniolkowamama - prenatalne :-)
22: Nova-2016 - wizyta kontrolna przed transferem :-)
23: Hess - usg prenatalne (w abonamencie)
24: annemarie - wizyta w nowej klinice :-)
24: Edenlayn - badania prenatalne
26: Hess - usg prenatalne + Pappa (prywatnie)

yplocka1 - początek stymulacji
inka26 - początek stymulacji

MARZEC:

10: Edenlayn - termin CC :-)

madzionga,
super!!! Gratulacje!

najki, HEJ :):D jest @ :):D?

reklama
Cześć,pozdrawiam wszystkie dziewczyny,czytam ukradkiem wasze wypowiedzi,postanowiłam dziś dołączyć do Was,jaDziś pierwszy dzień po transferze pięciodniowych zarodków, czekam, chcę z Wami się podzielić swoimi odczuciami i chcę waszego wsparcia w tym trudnym czasie Pozdrawiam was wszystkie,

Dziękuję !! Kochana jesteś, ale ja poprzednie dwa razy plamilam i dupa z tego wyszła, więc jakoś mało pozytywnie jestem nastawiona...

Kochana ja miałam żywą krew ;) a okazało się ze pękło naczynko jakieś. Dziś z tego krwawienia jestem w 4 miesiącu ciazy z synusiem ;) Ale ja każde plamienie i każde krwawienie alarmowalam lekarzowi

Witaj limonka 000 ja mialam transfer 2 pieciodniowych zarodkow w sobote czyli dzis moj 2 drugi dzien po transferze.
W sumie w dzien zaraz krotkompo transferze caly dzien przespalam.Wczoraj i dzisiaj nie czuje kompletnie nic, nic nie kuje nic nie pobolewa tam na dole ze, az sie boje, ze kompletne zero jakichkolwiek oznak bedzie dobra wrozba czy na odwrot.
Jak jest u Ciebie? Wracasz do pracy czy czekasz w domu na bete?

Cześć,pozdrawiam wszystkie dziewczyny,czytam ukradkiem wasze wypowiedzi,postanowiłam dziś dołączyć do Was,jaDziś pierwszy dzień po transferze pięciodniowych zarodków, czekam, chcę z Wami się podzielić swoimi odczuciami i chcę waszego wsparcia w tym trudnym czasie Pozdrawiam was wszystkie,
Trzymaj się dzielnie i dużo odpoczywaj :) a które to Twoje podejście ? I mrozaki miałaś czy świeże zarodki ? :)

Hej Marluna,będziemy podobnie testować,ja odpoczywam w domku ale w przyszły wtorek już muszę iść do pracy,w tym też dniu mam zrobić betę, całe 7 dni,to moje 3 ivf i ostatnie ale nie nakręcam się ,czekam,rozmawiam z moimi króliczkami,traktuję je jak bym była w ciąży ,polecam film ,,sekret,,,można się fajnie nakręcić na plus,uwierzyč w sukces a będzie nam dany,trzymam za Ciebie i siebie kciuki,oby były bliźniaki tego Ci życzę,

madzionga Gratki :D
ja też dziś byłam, ale na wynik muszę czekać do wieczora :/
Dodzwoniłam się w końcu do mojego lekarza i nic się nie dowiedziałam i nadal nie wiem czy to @, jak mu powiedziałam, wczoraj były 2 kreski to powiedział - aha, to brać dalej progeston, i tyle. Zobaczymy co mi tam wieczorem wyjdzie, ale chyba nic ciekawego, nie wiem czy moja kropeczka to przetrwa bo noc była ciężka, tak mnie brzucho bolał.
Trzymam kciuki żeby było tak cudownie jak u mnie !!!!!

reklama
Madzionga super! Gratuluje! :) :)

Monia taaak..przyszła. Dzień po tym jak odwołałam histeroskopie...
Dzwoniłam dziś ale nie mają już miejsc :( masakra. Wiedziałam, że tak będzie :/
Bede dzwonić jeszcze jutro, pojutrze..może coś się zwolni. Pielęgniarka ma też spytać lekarza, czy nie przyjąłby mnie dodatkowo. A jak nie, to trzeba czekać na kolejny cykl ehh. Zapisałam się też prywatnie do doktorka, który jest zastępcą ordynatora w szpitalu na Kamieńskiego na ginekologii, bo chcę zrobić laparoskopię. Może uda się udrożnić ten jeden jajowód, który mam iiiii wtedy poprosiłabym o full serwis laparo, histero i biopsja endometrium, jak radziła Anika:D
A co tam u Ciebie maluchu:>

Limonka witaj na forum :)

Do góry