Widzę, że nie jestem samaJa też zaczęłam plamicnie wytrzymam chyba.
reklama
annemarie
Fanka BB :)
Martka widze ,ze sie dolowi nie dajesz!!!!tak trzymac kochana,kiedy masz dzwonic w sprawie zarodkow?w pon?Podziwiam, dla mnie to ogromna odległość. W takim razie musisz z nami zostaći bedziemy czekać na wynik bety w poniedziałek
![]()
annemarie
I mysle,ze to najwazniejsze...nie byc samemu,tak czy tak to widzącWidzę, że nie jestem sama![]()
Kiedy kazali Ci betę zrobić ? Mi w poniedziałek, ale nie wiem czy będzie w ogóle sensWidzę, że nie jestem sama![]()
Bety72
Natula, Madzionga głowy do góry. Będzie dobrze. Trzeba wierzyć.
Swoją drogą ja nigdy nie miałam plamień jak.nie udawało się a sporo przypadków"plamiących" jest w ciąży. Tego Wam życzę z całego serca.
Swoją drogą ja nigdy nie miałam plamień jak.nie udawało się a sporo przypadków"plamiących" jest w ciąży. Tego Wam życzę z całego serca.
W czwartek, pojadę w poniedziałek, ale też w tym sensu nie widzę ...Kiedy kazali Ci betę zrobić ? Mi w poniedziałek, ale nie wiem czy będzie w ogóle sens![]()
A może będzie dobrze ? Tak nieśmiało marzę, że może jednak będzie Kropek, albo dwaW czwartek, pojadę w poniedziałek, ale też w tym sensu nie widzę ...![]()
Dziękuję !! Kochana jesteś, ale ja poprzednie dwa razy plamilam i dupa z tego wyszła, więc jakoś mało pozytywnie jestem nastawiona...Natula, Madzionga głowy do góry. Będzie dobrze. Trzeba wierzyć.
Ewa651
Ja plamilam na brązowo jakieś 6-7 dni po transferze to było jednodniowe podobno implantacja zarodka a zreszta plamie cały czasW czwartek, pojadę w poniedziałek, ale też w tym sensu nie widzę ...![]()
reklama
Podziel się: