reklama
annemarie
Fanka BB :)
to albo podjedz do apteki,albo musisz czekac do Poniedzialku.
Pierwsze podejscie jest najgorsze,bo czlowiek robi sobie straszna nadzieje...wszystkie to przerabialysmy,ze szczesciarami ,ktorymi sie za pierwszym razem udalo.
A co jest u Was przyczyna nieplodnosci?
Pierwsze podejscie jest najgorsze,bo czlowiek robi sobie straszna nadzieje...wszystkie to przerabialysmy,ze szczesciarami ,ktorymi sie za pierwszym razem udalo.
Kiepskie nasienie.to albo podjedz do apteki,albo musisz czekac do Poniedzialku.
Wiedziałam, że będzie ciężko, ale nie myślałam, że aż tak...
Znając siebie pewnie leciałabym do apteki, albo juz dzis robiła betę w kliniceNie mam nawet sikacza, nie kupiłam jeszcze żeby nie kusiło. To było nasze pierwsze podejście. Mamy jeszcze 1 mrożaka, a 4 jeszcze się mnożyły i kazali mi zadzwonić za 14 dni, aby się dowiedzieć czy wyszło z nich coś do mrożenia.
Dziś nie mam gdzie zrobić bety. Juto wyśle męża po sikacza, a w poniedziałek pójdę na bete.Znając siebie pewnie leciałabym do apteki, albo juz dzis robiła betę w kliniceu mnie w 7dpt już beta wyszła więc myślę, ze u ciebie tez coś już powinno wyjść .
W takim razie życzę żeby wszystko się Db ułożyłoDziś nie mam gdzie zrobić bety. Juto wyśle męża po sikacza, a w poniedziałek pójdę na bete.
Napisz coś więcej o sobie
reklama
Podziwiam, dla mnie to ogromna odległość. W takim razie musisz z nami zostaćLeczymy się w Białymstoku. Do kliniki mamy prawie 600km. udało nam się zakwalifikować na in vitro z ministerstwa.
Podziel się: