reklama
Emi im więcej młoda bedziejesc to będziesz więcej produkować teraz je około 90ml ale potem dzieciaki wciągają już nawet 180ml w 3miesiacu a nasz dopiero 150ml dzisiaj domagał się:-) Co do vivienne to napisze jutro dzięki za kontakt:-)
U nas postępy są od dwóch lub trzech dni młody zje o 20.30 potem przez 2 godziny baraszkuje i nie pojdzie spac i jak zasnie to pobudka na żarcie dopiero o ok.2.00 :-) normalnie 5h bez karmienia. Wczoraj był jeszcze lepszy - polozyłam się spac o 22.30 jak go nakarmiłam i on ze mną, wstaje spanikowana o 5.00 cycki myślałam ,ze mi eksplodują, budzika nie słyszałam może Przemka tez nie..Lece do pokoju a on smacznie spi, patrze czy karmiony był tez nie. Przespał 7h :-):-):-) bo obudził się o 5.30 z wrzaskiem - jeść, jeść!!
U nas postępy są od dwóch lub trzech dni młody zje o 20.30 potem przez 2 godziny baraszkuje i nie pojdzie spac i jak zasnie to pobudka na żarcie dopiero o ok.2.00 :-) normalnie 5h bez karmienia. Wczoraj był jeszcze lepszy - polozyłam się spac o 22.30 jak go nakarmiłam i on ze mną, wstaje spanikowana o 5.00 cycki myślałam ,ze mi eksplodują, budzika nie słyszałam może Przemka tez nie..Lece do pokoju a on smacznie spi, patrze czy karmiony był tez nie. Przespał 7h :-):-):-) bo obudził się o 5.30 z wrzaskiem - jeść, jeść!!
magda ja myslalam ze do roku dziecko je mm plus jakies warzywka itp.. A do kiedy u Ciebie było mm? bo ja przez te alergie się boje mm:-( A te dializaty to nie jest zdrowe dla dziecka, bo to nawet koło mleka nie lezało. Mam nadzieje, ze mu przejdzie, ale jak to zwykle u mnie będzie się dzialo. Jeszcze mam wrazenie ze wcześniej zabkowac zacznie, slina cieknie mu po polikach, bąbelki puszcza ale to chyba za wcześnie..??
24magda09
Fanka BB :)
Kochana ja pierwszy raz mm podałam jak mały miał 8 miesięcy i tylko raz dziennie na kolacje jak dobrze pamiętam chyba 210 ml,w dzień już jadł normalnie na śniadanko jakas kaszka,jajecznica,zupki,ziemniaczki mięsko w sumie wszystko )gdy skończył 3 miesiące łyżeczka podałam mu kilka kropelek rosołku i słoiczki np.marchewka itp.wiem że te słoiczki są od 4 miesiąca ale ja miesiąc wcześniej zaczęłam no i zupki sama gotowałam i wszystko blendowałam. A mały gdy skończył rok odrzucił mleko mm i kaszki i słoiczki wszystko od tamtej pory na śniadanie je zawsze kasze manne i to na mleku krowim. A jeśli chodzi o ząbki każde dziecko inaczej przachodzi, mój gdy miał 3 miesiące zaczął się straszne slinić a pierwszy ząbek wyszedł gdy miał 7 miesięcy.magda ja myslalam ze do roku dziecko je mm plus jakies warzywka itp.. A do kiedy u Ciebie było mm? bo ja przez te alergie się boje mm:-( A te dializaty to nie jest zdrowe dla dziecka, bo to nawet koło mleka nie lezało. Mam nadzieje, ze mu przejdzie, ale jak to zwykle u mnie będzie się dzialo. Jeszcze mam wrazenie ze wcześniej zabkowac zacznie, slina cieknie mu po polikach, bąbelki puszcza ale to chyba za wcześnie..??
24magda09
I powiem Ci że za to za zaczęłam wcześniej podawać jedzonka szybko nauczył się przezuwac i ładnie gryźć,teraz od miesiąca jesteśmy na etapie że sam wszystko zajada a jeśli chodzi o kp wiem że czasami nie jest łatwo ale tak jak kiedyś pisałam to wszystko z czasem się unormuje i nie będziesz mieć żadnych problemów z karmieniem ja jak dobrze pamiętam to idealnie było dopiero jak mały miał 2 miesiące.
24magda09
Kochana a możliwe że masz mało pokarmu moja kol.tak miała mały stale był na cycu (meczyla sie tak chyba z miesiąc)dopiero jak dała mu mm to mały spał po 4 godziny. I był na najedzony. Jeśli wytrzymasz na pewno po budzisz pokarm,ja po 4 dniu miałam już full mleczka no ale każdy organizm jest inny,pij dużo wody i te herbatki na laktacje. Ponoć soczek jabłkowy też pobudza laktacje.Ja dzis kryzys bo mała marudna je co 2h i mam dosyc tego pieprzonego kp
reklama
Podziel się: