reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ewa jak już pisałam mnie tez bolał ze nieraz to ledwie łaziłam. Bierz nospe i magnez. Nie martw się. Po takim czasie gdybyś nie była w ciąży to już byś krwawiła. Wszystko będzie dobrze.
Bardzo ci dziekuje kochana za pocieszenie ostatnio okres mialam 10 grudnia 6 stycznia transfer dzis 20 dni od transferu
Dziekuje czasem potrzeby slow wlasnie takich ;)

reklama
Ewunia,
W mojej rocznej karierze udalo mi sie raz byc w ciazy,brzuch mnie tak bolal,jak na okres.Ile razy bylam w wc?nie wiem.latalam jak opetana,wkladalam mini ob.gdyby mialo mnie gdzies zalac;)jak zrobilam test i wyszedl pozytywny to tez myslalam ,ze test do niczego,ale 15 innych tez do doopy???dopiero po wizycie sie uspokoilam i bol brzucha troche tez.Przestalam sie nim przejmowac,bo dok.mowil,ze to dobry objaw,ze sie DZIEJE:):):)Zrobilas juz z milion testow i wszystkie sa pozytywne,nie bierzesz hcg to musisz byc w ciazy:)Ile kobiet ,tyle objawow ciazowych u Ciebie dodatkowo mega stress.Zobaczysz Bete to odetchniesz,to jeszcze pare dni,glowa do gory:)
Bardzo ci dziekuje kochana faktycznie testow wykonalam troche jeszcze pare dni I sie wyjasni mam nadzieje ze sie tam rozwija mala istotka a kto wie może dwie. Ale faktycznie za duzo o tym mysle ukucie kazdy sygnal mnie martwi niestety to przez moje doświadczenia

Bardzo ci dziekuje kochana faktycznie testow wykonalam troche jeszcze pare dni I sie wyjasni mam nadzieje ze sie tam rozwija mala istotka a kto wie może dwie. Ale faktycznie za duzo o tym mysle ukucie kazdy sygnal mnie martwi niestety to przez moje doświadczenia
Ewunia,
Kazda po przejsciach ma zryty beret;)ja nie lepiej.Kluc musi bo macica sie rozciaga,czsami cie tak zakluje,pociagnie,ze gwiazdy zobaczysz;););)Tak jak dziewczyny pisza:magnez,nospa i spokoj ...i zacznij wierzyc,bo sie kropek obrazi;)

Ewa, ja też Ci życzę spokoju, będzie on miał zbawienny wpływ na Maluszka albo Maluszki :) za tydzień zobaczysz na usg, ze wszystko jest dobrze:)

Piekna...:-) :):-D:-) :):-D:-) :)az Ci tak zdrowo zazdroszcze,Bozessss do 24 lutego jeszcze tyle czasu,a do marca wiecznosc:unsure::unsure::unsure:sobie poczekam jeszcze.

Gdzie nasze Magdy i Aniolkowa Mama sie podziewaja?;)
Witajcie kochane ☺ bez obaw czytam was codziennie wieczorkiem tylko tak musiałam się pozbierać ☺ a ja czekam na @ powinna już jutro zawitać no i znów od 2dc tabletki a w 10dc usg i umawiamy transfer. Tylko ta moja nadzieja przygasla ostatni zarodek mi został,tamte były super i żaden się nie przyjął i dlatego moja wiara zanikla...

anne beret jest zryty:-) około 2 - 3 trymestru przychodzi opcja " co ma być to będzie". Moja gadzina ma już 2miesiace i powiem Ci, że nie potrafię się ogarnąć po ivf. Gdy sobie przypomnę to wszystko coś mnie ściska w żołądku. Może czas powiedzieć szczerze, że ivf bardzo wyniszcza...Ale to co mam warte jest każdej ceny. Jak mówiłam ' jak będzie potrzeba to nawet do piekła po to dziecko pójdę" i jak sobie pomyślę, że gnój kiedyś bedzie mi pyskował to mnie krew zalewa:-) buehehe

anne beret jest zryty:-) około 2 - 3 trymestru przychodzi opcja " co ma być to będzie". Moja gadzina ma już 2miesiace i powiem Ci, że nie potrafię się ogarnąć po ivf. Gdy sobie przypomnę to wszystko coś mnie ściska w żołądku. Może czas powiedzieć szczerze, że ivf bardzo wyniszcza...Ale to co mam warte jest każdej ceny. Jak mówiłam ' jak będzie potrzeba to nawet do piekła po to dziecko pójdę" i jak sobie pomyślę, że gnój kiedyś bedzie mi pyskował to mnie krew zalewa:-) buehehe
Ja to jak pomysle o kolejnej ciazy to mi sie nie chce bo np porod jak porod pare h i po strachu ale szczegolnie ten ostanie miesiac z ta kulka ... Dzizaz ! Jak ja kocham teraz patrzec w lustro [emoji23][emoji23]

reklama
Emi ja po porodzie mówie do M, że jak chce nastepne dzieci to adoptowane, albo samo je urodzi:-p Ale z czasem mija, ciesz się bo ten okres 4-5 tygodni jest najpiękniejszy:-) ja już tesknie za zezem, krzywą głową i moją gadziną:-) teraz to juz kumaty czlwoiek, już guga od jakiś 2tygodni.. tez jest słodki. Niby za szyblko sie rozwiaja i znowu lęk czy wszystko z nim dobrze..

Do góry