reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Piekna...:-) :):-D:-) :):-D:-) :)az Ci tak zdrowo zazdroszcze,Bozessss do 24 lutego jeszcze tyle czasu,a do marca wiecznosc:unsure::unsure::unsure:sobie poczekam jeszcze.

Gdzie nasze Magdy i Aniolkowa Mama sie podziewaja?;)

Anne, możesz zazdrościć, ale wiem, że długo ten stan nie potrwa :* bo luty otwiera przed Wami nową perspektywę :)

Martka, Moniusia :)
No mam taki plan i to mnie trzyma na powierzchni:-) :)Twoja Beta dodala mi wiary,ze nie ma rzeczy nie mozliwych...ja mam za soba dwie proby po poronieniu ,przy drugiej mialam 2x4AA i pudlo.To mnie tylko upewnilo,ze moja genetyka wymaga wywalenia jej na lewo i zrobimy to nast .razem.Moze sie okazac ,ze nie bedzie z czym robic transferu.

reklama
Do góry