reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Edenlayn, kate_p7, Emenems - dzięki za rady. Sama nie wiem na co się zdecydować. Ponoć moja mama nie miała ze mną w ciąży rozstępów, ale ja np trochę na udach mam, takich od nadwagi, więc boję się, że mogę mieć. Generalnie teraz zauważyłam, że waga już mi nie spada, tylko pomalutku idzie w górę. Czyli schudłam do 72,9kg, a teraz mam 73,5 kg. Więc jak widać, moja waga wyjściowa nie jest mała :(. Nie wiem jak będzie z tyciem, mam nadzieję, że nie będzie ono szaleć, bo ja raczej mam predyspozycje do tycia szybkiego. Wiadomo, co ma być to będzie, to wolę się zacząć już szmelcować czymś, może choć troszkę ograniczy to ewentualne szkody ;)

Edenlayn, kate_p7, Emenems - dzięki za rady. Sama nie wiem na co się zdecydować. Ponoć moja mama nie miała ze mną w ciąży rozstępów, ale ja np trochę na udach mam, takich od nadwagi, więc boję się, że mogę mieć. Generalnie teraz zauważyłam, że waga już mi nie spada, tylko pomalutku idzie w górę. Czyli schudłam do 72,9kg, a teraz mam 73,5 kg. Więc jak widać, moja waga wyjściowa nie jest mała :(. Nie wiem jak będzie z tyciem, mam nadzieję, że nie będzie ono szaleć, bo ja raczej mam predyspozycje do tycia szybkiego. Wiadomo, co ma być to będzie, to wolę się zacząć już szmelcować czymś, może choć troszkę ograniczy to ewentualne szkody ;)

Hess-
powiem ci tylko ,ze moja waga wyjsciowa w ciazy byla 68kg przy 179 cm.w 9 miesiacu mialam 82 kg.Po porodzie ,3 dniach w szpitalu,stresie jak w koncu stanelam na wadze to mialam na minusie 10kg.I rozstepy bez konca pomimo kremow i innych cudow,moja siostra po 5 ciazach ani jednego.Nie wiem czy to bardziej lezy w genach niz w kremach.Oprocz tego ciezko mi sie zgodzic z twoja potworna nadwaga:sorry:bys miala wyjsciowo 90 kg to mozemy debatowac:tak:
Nie martw sie kochana na zapas,smaruj cialko :-) :)mysle ,ze po tym wszystkim co przeszlas,zasluzylas sobie na spokojna ciaze:tak:

Emenems jak ty rewelacyjnie wyglądasz po porodzie. Dziewczyny rodzic silami natury!!! Po cesarce brzuch tragedia! I ciężej coś z nim zrobić. No ale ja nigdy nie miałam takiej figury jak Emi przed ciąża to tez różnica...

Hmmm chyba fałszywy alarm z ta @ nic nie leci , wczoraj miałam taki różowy śluz wiec myślałam ze to @ ;( no nic czekam dalej . Termin z dzis przełożony na jutro ... Dziewczyny to normalne , ze taki śluz w takim czasie mi sie pojawił ?

Hmmm chyba fałszywy alarm z ta @ nic nie leci , wczoraj miałam taki różowy śluz wiec myślałam ze to @ ;( no nic czekam dalej . Termin z dzis przełożony na jutro ... Dziewczyny to normalne , ze taki śluz w takim czasie mi sie pojawił ?

reklama

Do góry