reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Monia, chira tak pisała wczoraj, chyba ze coś pomyliłam :D

Yhm :) no to 3mamy kciuki :)

Dziewczyny. Teraz mam mieć krótki protokół. Lekarz powiedział ostatnio, że jak przyjadę to rozpisze stymulację i się zacznie, czyli jakby było tak jak on mówi to wszystko by się odbyło gdzieś w marcu. Czy to znaczy, że nie będę przyjmować antyków? Wiem, że antyki się przyjmuje, żeby nie było torbieli. Czytałam, że niektórzy nie dają, a on o nich nic nie wspominał. To można tak bez tabsów? Któraś tak miała?

Ostatnia edycja:
reklama
Yhm :) no to 3mamy kciuki :)

Dziewczyny. Teraz mam mieć krótki protokół. Lekarz powiedział ostatnio, że jak przyjadę to rozpisze stymulację i się zacznie, czyli jakby było tak jak on mówi to wszystko by się odbyło gdzieś w marcu. Czy to znaczy, że nie będę przyjmować antyków? Wiem, że antyki się przyjmuje, żeby nie było torbieli. Czytałam, że niektórzy nie dają, a on o nich nic nie wspominał. To można tak bez tabsów? Któraś tak miała?

Nie będzie antyków, ja tak miałam 2 razy i nie było torbieli. Stymulacja którą zaczynam w lutym tez tak mam.

Chira kciuki za transfer

Witam nowe dziewczyny, życzę powodzenia.

Ewa, aniolkowa co u was ? Jak samopoczucie ?

Ja tez sciskam kolana,kciuki i wszystko,byle bylo tak ,jak ma byc:):):)grypa mnie rozlozyla na na 4 zdrowaski;)wiwc moge nareszcie nadrobic nadprodukcje,yess:)

reklama
Eeee,ale tak fajnie bylo,szkoda tylko ,ze nie wiem z kim;)Monia podejrzewa,ze z jej M.tylko co on tu robil?Na razie wisze na teflonie i wszystko odwoluje resztkami glosu;)

Do góry