reklama
Tola32
czekamy na ten cud jedyny
anika11
Fanka BB :)
annemarie
Nooo,to moje niedrozne jajniki beda leczyli dobrymi radami,wrrrrr
NÓŻ SIĘ OTWIERA.
Też jak czytałyście wczoraj nagłówki o śmierci Śp. Kaczyńskiego to zareagowałyście przez chwilę tak jak ja?
(Ja nikomu źle nie życzę, żeby nie było)
OGLĄDNIJCIE TO KONIECZNIE:
http://kabaret.tworzymyhistorie.pl/14349_kabaret_ani_mru-mru_przebudzenie_mocy
http://kabaret.tworzymyhistorie.pl/14349_kabaret_ani_mru-mru_przebudzenie_mocy
iga2421
No własnie dużo jeździliśmy na basen kiedyś, więc liczę, że to to.
Kurde coś musi być, młody chłopak, całe rodzeństwo płodne, cała rodzina.. ja wiem czy by miał takiego pecha, że akurat on by był obciążony genetycznie.. :/
Głównie chodzi o niego, bo coś musi być powodem..
Moniusia mój maż ma 4 rodzeństwa i jak narazie to on jeden nie może mieć dzieci naturalna droga z powodów genetycznych. Fakt ze ma 2 braci kawalerów i jak narazie nie zapowiada się ze będą mieć dziewczyny a co mówić o dzieciach to akurat nie wiadomo jak by u nich bylo ale trzeci brat i siostra nie maja problemu z płodnością aż wiec rożnie to bywa. No i u nas to tez zależy od płci.Jak kobieta to nie ma problemu a facet jak ma ten gen to już bezpłodny...
annemarie
Annemarie, i to za miliony grube te niedrożne jajowody radami będą leczyć
Wiesz Anika,
bardzo Polske kocham i nie raz zastanawialam sie czy dobrze zrobilam,ze wyjechalam.Zostawilam rodzicow samych,moja sister mieszka w Toronto i do dzisiaj mam wyrzuty po mordzie ,ze tak to wszystko sie poukladalo.Ale ilekroc rozmawiam z moja mama ,to zawsze mi mowi:dziecko nie wracaj bo nie masz po co,to chory kraj..."Uwielbiam Poznan,mam przyjaciol,gdzie mieszkac i niestety wiem,ze bede w tym kraju juz tylko gosciem,dzieki tym popaprancom PISowskim.Patrze na to wszystko,czytam i nie raz mam lzy w oczach jak widze co oni z tym biednym krajem wyprawiaja.
reklama
Moniusia mój maż ma 4 rodzeństwa i jak narazie to on jeden nie może mieć dzieci naturalna droga z powodów genetycznych. Fakt ze ma 2 braci kawalerów i jak narazie nie zapowiada się ze będą mieć dziewczyny a co mówić o dzieciach to akurat nie wiadomo jak by u nich bylo ale trzeci brat i siostra nie maja problemu z płodnością aż wiec rożnie to bywa. No i u nas to tez zależy od płci.Jak kobieta to nie ma problemu a facet jak ma ten gen to już bezpłodny...
Bez sensu to jakieś.. I tylko po stronie Twojego leży problem? Jakie miał wyniki nasienia jak badał?
Podziel się: