reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No własnie dużo jeździliśmy na basen kiedyś, więc liczę, że to to.
Kurde coś musi być, młody chłopak, całe rodzeństwo płodne, cała rodzina.. ja wiem czy by miał takiego pecha, że akurat on by był obciążony genetycznie.. :/
Głównie chodzi o niego, bo coś musi być powodem..

Moniusia mój maż ma 4 rodzeństwa i jak narazie to on jeden nie może mieć dzieci naturalna droga z powodów genetycznych. Fakt ze ma 2 braci kawalerów i jak narazie nie zapowiada się ze będą mieć dziewczyny a co mówić o dzieciach to akurat nie wiadomo jak by u nich bylo ale trzeci brat i siostra nie maja problemu z płodnością aż wiec rożnie to bywa. No i u nas to tez zależy od płci.Jak kobieta to nie ma problemu a facet jak ma ten gen to już bezpłodny...

Annemarie, i to za miliony grube te niedrożne jajowody radami będą leczyć ;)

Wiesz Anika,
bardzo Polske kocham i nie raz zastanawialam sie czy dobrze zrobilam,ze wyjechalam.Zostawilam rodzicow samych,moja sister mieszka w Toronto i do dzisiaj mam wyrzuty po mordzie ,ze tak to wszystko sie poukladalo.Ale ilekroc rozmawiam z moja mama ,to zawsze mi mowi:dziecko nie wracaj bo nie masz po co,to chory kraj..."Uwielbiam Poznan,mam przyjaciol,gdzie mieszkac i niestety wiem,ze bede w tym kraju juz tylko gosciem,dzieki tym popaprancom PISowskim.Patrze na to wszystko,czytam i nie raz mam lzy w oczach jak widze co oni z tym biednym krajem wyprawiaja.:-( :(

reklama
Moniusia mój maż ma 4 rodzeństwa i jak narazie to on jeden nie może mieć dzieci naturalna droga z powodów genetycznych. Fakt ze ma 2 braci kawalerów i jak narazie nie zapowiada się ze będą mieć dziewczyny a co mówić o dzieciach to akurat nie wiadomo jak by u nich bylo ale trzeci brat i siostra nie maja problemu z płodnością aż wiec rożnie to bywa. No i u nas to tez zależy od płci.Jak kobieta to nie ma problemu a facet jak ma ten gen to już bezpłodny...

Bez sensu to jakieś.. :( I tylko po stronie Twojego leży problem? Jakie miał wyniki nasienia jak badał?

Do góry