reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jak dopasują stymulacje to się uda od razu:-)

Mów mi tak Kobieto kochana! haha :) Właśnie liczę, że dopasują.. też tłumaczę M., że musi być więcej komórek wtedy któryś zatrybi na pewno..:) Doktorek był bardzo spokojny gdy zapytałam się czy coś da się zrobić z tą słabą odp. To mówi od razu, że krótki protokół, bo długi mnie zamula i, że coś pokombinuje z lekami :) Czyli chyba wie co robi :)

Ja tego nie rozumiem, od tych chlamydii itd. powinni zacząć, ale po co.. jeszcze komercyjnie jak ktoś podchodzi to już w ogóle po co sobie tym głowę zawracać..

I nie mów na Przemcia gadzina! :p

ANIKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

reklama
anika11 czekam juz niecierpliwie na wynik jeszcze tylko chwilka ,kciuki zaciśnięte [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji6]

Najki moj M to nawet podpytuje jakie jeszcze moze łykać mimo ,ze nasienie ma ( jak to pani dr powiedziała ) rewelacyjne [emoji23] ,ale pamietam na początku tez troche marudził [emoji6]

Dziewczynki żegnam się na weekend :-) Buziaki.

STYCZEŃ:

23: chira- owocna punkcja :-)
25: zanetaanna - wizyta kontrolna przed crio
26: Edenlayn - kontrola szyjki
29: Hess - usg Kropka :-)
29: Edenlayn - usg prenatalne

LUTY:

01: Ewa651 - usg Kropka :-)
08: Edenlayn - kontrola u położnej

12: Hess - wizyta u ginki prowadzącej ciążę
19: Edenlayn - usg kontrolne
24: annemarie - wizyta w nowej klinice :-)

yplocka1 - początek stymulacji
inka26 - początek stymulacji

MARZEC:

moniusia_ - początek stymulacji

reklama
Anika, gratulacje!!!! Niech rośnie kropuś zdrowiutko :)

A ja łapię trochę stresa przed jutrzejszą punkcją :( Oby z tych moich 4 pęcherzyków było co wybrać.

M już do mnie jedzie - tydzień się nie widzieliśmy, bo jestem u mamy - dużo bliższy dojazd do Kliniki (na co dzień mieszkam pod warszawką, a leczę się w whitestoku :) Ależ ja za nim tęsknię!

Co do tej płodności w rodzinie - u mojego M wszystko super, tylko ja jakaś trefna. A w rodzinie nigdy nie było problemów z płodnością - wszystkie ciotki, wujki, rodzeństwo cioteczne mają dzieci, moi dwaj starsi bracia obydwoje wpadli przed 20-stką. A u mnie klapa;(

Ostatnia edycja:
Do góry