reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jak dopasują stymulacje to się uda od razu:-)

Mów mi tak Kobieto kochana! haha :) Właśnie liczę, że dopasują.. też tłumaczę M., że musi być więcej komórek wtedy któryś zatrybi na pewno..:) Doktorek był bardzo spokojny gdy zapytałam się czy coś da się zrobić z tą słabą odp. To mówi od razu, że krótki protokół, bo długi mnie zamula i, że coś pokombinuje z lekami :) Czyli chyba wie co robi :)

Ja tego nie rozumiem, od tych chlamydii itd. powinni zacząć, ale po co.. jeszcze komercyjnie jak ktoś podchodzi to już w ogóle po co sobie tym głowę zawracać..

I nie mów na Przemcia gadzina! :p

ANIKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

reklama
anika11 czekam juz niecierpliwie na wynik jeszcze tylko chwilka ,kciuki zaciśnięte [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji6]

Najki moj M to nawet podpytuje jakie jeszcze moze łykać mimo ,ze nasienie ma ( jak to pani dr powiedziała ) rewelacyjne [emoji23] ,ale pamietam na początku tez troche marudził [emoji6]

Dziewczynki żegnam się na weekend :-) Buziaki.

STYCZEŃ:

23: chira- owocna punkcja :-)
25: zanetaanna - wizyta kontrolna przed crio
26: Edenlayn - kontrola szyjki
29: Hess - usg Kropka :-)
29: Edenlayn - usg prenatalne

LUTY:

01: Ewa651 - usg Kropka :-)
08: Edenlayn - kontrola u położnej

12: Hess - wizyta u ginki prowadzącej ciążę
19: Edenlayn - usg kontrolne
24: annemarie - wizyta w nowej klinice :-)

yplocka1 - początek stymulacji
inka26 - początek stymulacji

MARZEC:

moniusia_ - początek stymulacji

reklama
Anika, gratulacje!!!! Niech rośnie kropuś zdrowiutko :)

A ja łapię trochę stresa przed jutrzejszą punkcją :( Oby z tych moich 4 pęcherzyków było co wybrać.

M już do mnie jedzie - tydzień się nie widzieliśmy, bo jestem u mamy - dużo bliższy dojazd do Kliniki (na co dzień mieszkam pod warszawką, a leczę się w whitestoku :) Ależ ja za nim tęsknię!

Co do tej płodności w rodzinie - u mojego M wszystko super, tylko ja jakaś trefna. A w rodzinie nigdy nie było problemów z płodnością - wszystkie ciotki, wujki, rodzeństwo cioteczne mają dzieci, moi dwaj starsi bracia obydwoje wpadli przed 20-stką. A u mnie klapa;(

Ostatnia edycja:
Do góry