reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
lolitka-> wcale nie jestes szurnieta, ze chcesz powtarzac betke. Ja powtarzalm chyba z 6 razy, az wstyd mi bylo znowu do laboratorium isc:-)ale to mnie uspokajalo:-)poza tym na poczatku u mnie sikance co drugi dzien z rana i od razu humor lepszy. Tyle na to sie czekalo, wiec delektuj sie tymi pierwszymi chwilami ile mozesz. W ogole, tak jak mowi kwitaek, piekne sa te pierwsze momenty ciazy-> lzy, radosc, wzruszenie. Az lezki mam w oczach, jak mysle o Tobie i Twoim eMku.

Lolitko - pomimo ,ze nie udzielam sie tu za bardzo to mocno ci gratuluje. Gdzie mieszkasz w Danii?
Ja mieszkam w Szwecji w Malmo ( wiec zaraz obok) i wiem ze w Szwecji jest dramat z opieka w ciazy.
Przed 12 tygodniem ,zapomnij o jakiejkolwiek wizycie u poloznej. U lekarza przez cała ciaze. Nalezy sie jedno usg w calej ciazy ,a mialam je robione w 21 tygodniu. Jest jednak w Malmo prywatna klinika usg i tam mozna juz pojsc w 7 tc. Jesli mieszkasz w Kopenhadze i tam jest taki sam dramat ,to zapraszam do Malmo.

winki

dzieki. u nas taka sama katastrofa... w kopenhadze nie mieszkam ale po tej wizycie 17go zobacze co sie da zrobic. wczesniej jak mnie do gina kierowali to tam jest full wypas aparatura i postaram sie jakos do niej wkrecic - jak nie panstwowo, to prywanie

Lolitka to nasze kciuki pomagały:):)Buziaki dla Ciebie i maleństwa:)Strasznie się cieszę że Ci się udało:):)Nawet mojemu M mimo że on na forum nie siedzi i czarna magia dla niego, to musiałam mu opowiedzieć:)Takie ciąże cieszą:):):):)

Ja dopiero dzisiaj kompa dopadłam - LOLITKO - G R A T U L A C J E :-)
Normalnie mam takiego banana na buzi, że ło matko :-D
Dzięki Tobie, znowu zaczynam wierzyć że i nam się uda :sorry:

mira

nie, nigdy mrozakow nie mialam. zawsze na swiezo podchodzilam. ten cykl tez zapowiadalm sie kijowy bo tylko 4 nadajace komorki mialam, wsie sie zaplodnily ale tylko 2 zarodki byly klasy A i wlasnie te 2 podali.

jak ma sie udac to sie uda - tak se Bog chcial. wierze ze to on pomogl najbardziej. z punktu widzenia medycyny mialam taki sam protokol, i wlasciwie te same leki brala: dodalam tylko clexane teraz, estrofen, a zmniejszono dawke progestronu po transferze. po prostu tak mialo byc ze jeden z zarodkow w koncu zdecydowalam sie zostac - i niech juz zostanie (daj Boze)

reklama
Do góry