reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No, trochę się stresowałam...;-)Wyszło mi że lepiej robic te bety niż siedzieć i rozmyslać czy spadło czy wzrosło. Ale to było tylko takie 2-tygodniowe szaleństwo :rofl2:

kwiatek - czy Ty to widzialas?

kuzwa, i fivette beta spadla z 33 na 13... mam nadzieje ze to jakis blad w labie....
Widziałam i jestem zdruzgotana :szok: Nie wierzę...Mam nadzieję, że zostanie z Nią choć jeden maluszek...
JAk zrobisz jutro betkę to kiedy będzie wynik ?

no i ja mam tak samo - tylko u mnie bedzie tygodniowe:)

A jak Twój emek ? Podniósł już szczękę z podłogi ? Pewnie oszalał ze szczęścia :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kwiatek - chyba wyniki dopiero w poniedzialek albo wtorek przy dobrych wiatrach bo to panstwowe, wiec tak szybko to nie ma

moj sie poplakal - i dzownil chyba ze 3 razy dzis pytajac jak sie czuje. bardzo sie wzruszyl wczoraj - tez swoje przeszedl z tymi biopsjami... wiec to jak kamien z serca ktos by zrzucil

a ja po prostu dzis mule....

Asiiek - jak mdłości, to dobrze, bo dzidzie wysoko siedzą i rosnąc, cisną żołądek - staraj się rano coś skubnąć przed wstaniem z łózka, podobno pomaga. (chociaż mi chociaż pomagało i miałam mdłości i wymioty codziennie wieczorem ;P )
lolitka - śpij, póki możesz ... :)

lolitka to musiało być wzruszające :) W ogóle jak sobie przypomnę to początek ciąży jest pięknym okresem. Pierwsza myśl po przebudzeniu i ostatnia przed zaśnięciem to dzidzia. Cudny okres, a jak zobaczysz serduszko pikające to już w ogóle odlot :) Oby wszystkie starające się szybko tego doświadczyły.

reklama
lolitka200 aj mamuśka musisz trochę wrzucić na luz, bo przed każdym usg będziesz miała stan przedzawałowy :) Musi być dobrze i tego się trzymaj

Do góry