reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Emi dołączyłas do elity:-) piękna córeczka:-) tez zezem? Czy trafił Ci się jakiś wyjściowy egzemplarz :-) u nas poród szybki byl wiec Przemo miał wylewy w oczkach jeszcze ten zez no wygladal jak po kilkudniowej imprezie z tanim alkoholem:-p Aile wazy i mierzy twoje szczęście? pewnie dlugai chuda jak mamusia:-) A jak się czujesz? dupa boli co :-p Co do skurczy, u mnie jak już się pojawiły to bolało - bo były z krzyza.M mnie probowal głaskac, ale wolałam, żeby mnie nie tykał:-) Miał inne bojowe zadanie - stal ze stoperem i mówił za ile się skończy:-p albo za ile się zacznie. Podeszliśmy do sprawy bardzo profesjonalnie buehehe:-)

annemarie - ja też odkąd zaczęłam podejścia do in vitro to biorę kwas 5 mg, bo tak kazali w Invicta, w Novum mówili tylko o Foliku, ale ja i tak brałam ten. I też mi nigdy nic nie było. A potem zaczęłam brać też Femibion i tak mi zostało.
Ja tez biore kwas foliowy 5 mg

No pewnie 200 250 a ja niestety teraz nie pracuje tulip maz on przechodzi to ok a ja niestety jestem tak rozdrazniona ze od rana mamy ciche dni
Mam z Polski magnez magnofar I nospe i lykam myslisz ze to w jakis sposob pomaga

Ewa ja cala ciaze bralam magnez i no-spe. Bralam 2 razy dziennie ale moja lekarka mowila ze nawet do 6 mozna brac i jak by nie pomagalo to wtedy trzeba sie martwic.

Ewciu ty kochana się tak nie stresuj,nie jest to wskazane. No trudno musisz poczekać na betę ale ja i tak wierzę że wszystko jest ok-testy mówią same za siebie nie jedna chciała by zobaczyć te 2 upragnione kreseczki:tak: a z naszymi M.wiesz jak to jest,u mnie też ciągle coś nie tak,ja stale w nerwach,niestety to są sytuacje że żyjemy w wielkim stresie ; (( a to ciągle leki,transfer później czekanie do bety i tak w kółko później odbija się to na naszych związkach. Najważniejsze to się wspierać ☺☺

No pewnie 200 250 a ja niestety teraz nie pracuje tulip maz on przechodzi to ok a ja niestety jestem tak rozdrazniona ze od rana mamy ciche dni
Mam z Polski magnez magnofar I nospe i lykam myslisz ze to w jakis sposob pomaga

Ewa ja cala ciaze bralam magnez i no-spe. Bralam 2 razy dziennie ale moja lekarka mowila ze nawet do 6 mozna brac i jak by nie pomagalo to wtedy trzeba sie martwic.
Mowilas przeciez ze ma byc wojna i ma byc krwawo! To se wzielam do serca [emoji23][emoji23]
Bez znieczulenia bo dac nie chcieli hahah ale polozna odbierająca porod mowi ze do 10.15 urodzę :)duzo sie nie pomyliła, ja na samej porodówce byłam po 8 wiec porod tak na prade 2h, bo partych nie licze bo one nie bola tylko sie mega kupę wali taka półroczna :D
Miedzy 9 a 10 cm to tak, maz jako wieszak sie przydał :)
Znaczy wstawałam na skurcz, wieszałam sie mu na reku bo ustać nie mogłam i prawie paluchy mu złamałam hahahahh
Zobacz załącznik 742780
A to moja corka [emoji23][emoji23]jeszcze opuchnięta i juz z charakterem

Ale ślicznotka. Wielkie gratulacje!!! A tak nie mogłaś się doczekać! Jak będzie miała na imię?

Bety72 - ćmi mnie w podbrzuszu, miałam odruch wymioty, ale od wczoraj jakoś nie mam, nie mam w ogóle ochoty na słodycze (a normalnie bardzo lubię). I póki co tyle. Mam nadzieję, że nie za mało i nie za dużo, hehe.

Hess ja tez tak miałam na początku i wyszedł mi chłopak:-) Po pierwszym miesiącu miałam fazę na ogórki kwaszone ciekawe jak będzie u ciebie...

reklama
Do góry