reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Anemarie ile kosztuje ivf w Czechach? Mówią po polsku ,? Ja do Czech mam blisko tez myślał zeby tam spróbować i tak musze płacić ale obawiam sie ze sie nie dogadam.

reklama
Ewa to kiedy ta beta , jutro ?
Niestety w niedziele maź dzwonił dziś do kliniki ze test pozytywny i czy mamy przyjść doktor tekst spokojnie wszystko jeszcze sie może zdążyć proszę zrobić test w niedziele i o 9 przyjechać do szpitala myślałam ze w weekend nie będę musiała a tu żeby przyjdchAc także jeszcze 2 dni
Niestety prywatnie to kolosalne pieniądze i poczekam
Martwi mnie tylko to cmienie w brzuchu jak na @ mam nadzieje ze to normalne także lepiej spokojnie sie poloze

Jestem nowa na tym forum i dlatego pytam a żeby prześledzić wpisy wstecz to potrzeba czasu a mój mały krzykacz jest wymagający i nie bardzo mam czas na to.
Wiem to bardzo mało ale może sie teraz uda za tym drugim razem
Spokojnie pytaj to nie w tym znaczeniu myślałam może jakaś porada ;)))
Spokojnie ja to dopiero nowa :)
Ale ci fajnie ze masz tego krzykacza

reklama
Wiem to bardzo mało ale może sie teraz uda za tym drugim razem
Spokojnie pytaj to nie w tym znaczeniu myślałam może jakaś porada ;)))
Spokojnie ja to dopiero nowa :)
Ale ci fajnie ze masz tego krzykacza

Jak ja byłam na twoim miejscu to już mówiłam do mojego brzucha chociaż nie zrobiłam jeszcze bety. Wcale ci sie nie dziwie ze tak to przezywasz.
Oby twoje maleństwa były spokojniejsze niż moje bo człowiek się stara tyle czasu a potem jak się piłuje cały dzień to już człowieka głowa boli i ma dość ale... kocham ta mała istotkę i mam nadzieje ze jak będzie starszy to już nie będzie taki rozdarty.

U ciebie na pewno będą bliźniaki:-)

Do góry