reklama
Ewa651
Fanka BB :)
10 dni po transferze a czemu pytaszDziewczyny jak to czytam to widze ze nie jestem sama z moimi lękami.To forum spadlo mi z nieba. Ewa ile to juz po transferze? Dwa tyg?
Transfer dwóch pięciodniowych zarodków czyli juz dwa tygodnie
Ewa651
Niestety w niedziele maź dzwonił dziś do kliniki ze test pozytywny i czy mamy przyjść doktor tekst spokojnie wszystko jeszcze sie może zdążyć proszę zrobić test w niedziele i o 9 przyjechać do szpitala myślałam ze w weekend nie będę musiała a tu żeby przyjdchAc także jeszcze 2 dniEwa to kiedy ta beta , jutro ?
Niestety prywatnie to kolosalne pieniądze i poczekam
Martwi mnie tylko to cmienie w brzuchu jak na @ mam nadzieje ze to normalne także lepiej spokojnie sie poloze
iga2421
10 dni po transferze a czemu pytasz
Transfer dwóch pięciodniowych zarodków czyli juz dwa tygodnie
Jestem nowa na tym forum i dlatego pytam a żeby prześledzić wpisy wstecz to potrzeba czasu a mój mały krzykacz jest wymagający i nie bardzo mam czas na to.
Ewa651
Wiem to bardzo mało ale może sie teraz uda za tym drugim razemJestem nowa na tym forum i dlatego pytam a żeby prześledzić wpisy wstecz to potrzeba czasu a mój mały krzykacz jest wymagający i nie bardzo mam czas na to.
Spokojnie pytaj to nie w tym znaczeniu myślałam może jakaś porada ))
Spokojnie ja to dopiero nowa
Ale ci fajnie ze masz tego krzykacza
Ewa651
A tu 200Tak mi właśnie cos świtalo ze w weekend, kurczę u nas beta to około 30zł . Cmienie jest normalne tym sie nie przejmuj.
Ewa651
Dla mnie tez dziwne podejrzewam ze dadzą receptę a każą przyjść w poniedziałekA tu 200
reklama
iga2421
Wiem to bardzo mało ale może sie teraz uda za tym drugim razem
Spokojnie pytaj to nie w tym znaczeniu myślałam może jakaś porada ))
Spokojnie ja to dopiero nowa
Ale ci fajnie ze masz tego krzykacza
Jak ja byłam na twoim miejscu to już mówiłam do mojego brzucha chociaż nie zrobiłam jeszcze bety. Wcale ci sie nie dziwie ze tak to przezywasz.
Oby twoje maleństwa były spokojniejsze niż moje bo człowiek się stara tyle czasu a potem jak się piłuje cały dzień to już człowieka głowa boli i ma dość ale... kocham ta mała istotkę i mam nadzieje ze jak będzie starszy to już nie będzie taki rozdarty.
U ciebie na pewno będą bliźniaki:-)
Podziel się: