reklama
Kolezanka oglądała nic ciekawego nie mówili pozatym ja juz Robiam wszystko wiec raczej jak dziec uparty to nic nie zdziałasz....Emenemens dzisiaj w pytaniu na śniadanie miało być o tym jak przyspieszyć poród, miałam ci wczoraj napisać ale nie chciało mi się wstać po telefon a potem zapomniałam może w necie można obejrzeć dzisiejszy program
Wiem wiem tez nie chce na mega sile wlasnie zeby raczej naturalnie ... To skoro maja zasadę ze tydzien po czekają to bede czekac tylko ja to przetrwać i nie zwariowac - standardowe pytanie ...Wszystko w swoim czasie. Mnie Pani doktor wzięła do szpitala 4 dni przed terminem bo chciała być pewna ze wszystko będzie dobrze. No i próbowali mi wywoływać i nic z tego. za drugim podejściem puścili mi wody a skurczy ani widu ani słychu i skończyło się cesarka... Tak wiec nieraz lepiej trochę poczekać.
annemarie
Fanka BB :)
Laski ,a ja dostalam odpowiedz z Teplic,z kliniki w Czechach ...jestem taka happy,ze nareszcie bedzie cos sie dzialoo,standardowo miliony badan do zrobienia i na 24 lutego mamy termin,jupiii
Emi sloneczko,gdyby tak sie glowe dalo odlaczycMozna w Norwegii CC na zyczenie po termninie robic?
Emi sloneczko,gdyby tak sie glowe dalo odlaczycMozna w Norwegii CC na zyczenie po termninie robic?
iga2421
Kolezanka oglądała nic ciekawego nie mówili pozatym ja juz Robiam wszystko wiec raczej jak dziec uparty to nic nie zdziałasz....
Jak sie zbliżał termin to wysprzątałam cały dom i mężowi jedzenie nagotowałam na mój pobyt w szpitalu i nawet okna umyłam i nic to nie dało. Co ma być to będzie.
Cc to dla mnie wiesz, ostateczność jak amputacja nogi - jestem po jednym cięciu drugie ciecie byłoby koszmarne i miałabym problemy zeby niedługo wracac po mrożaczki ... Ale anyway tu nie ma cc na życzenieLaski ,a ja dostalam odpowiedz z Teplic,z kliniki w Czechach ...jestem taka happy,ze nareszcie bedzie cos sie dzialoo,standardowo miliony badan do zrobienia i na 24 lutego mamy termin,jupiii
annemarie
no to faktycznie odpada,ale z drugiej strony moze twoje dzieciatko potrzebuje te pare dni dluzej w brzuszku posiedziec,albo jestes taka rewelacyjna mama ,ze nie chce sie rozstawac.
Tak mysle,po tej gimastyce,masazach,akupunkturze,kompletny welness paket,to bym sie tez buntowala
Z drugiej strony ,rozumiem Ciebie ,Jan sie tez urodzil tydzien po terminie,a ja umieralam ze strachu bo na papierze bylo co innegoTule Cie kochana
Tak mysle,po tej gimastyce,masazach,akupunkturze,kompletny welness paket,to bym sie tez buntowala
Z drugiej strony ,rozumiem Ciebie ,Jan sie tez urodzil tydzien po terminie,a ja umieralam ze strachu bo na papierze bylo co innegoTule Cie kochana
No kurde ale czemu akurat moje ... Siedzi juz bardzo nisko w kanale od grudnia .. Przeciez ten brzuch mi zaraz pęknie... Powaznieno to faktycznie odpada,ale z drugiej strony moze twoje dzieciatko potrzebuje te pare dni dluzej w brzuszku posiedziec,albo jestes taka rewelacyjna mama ,ze nie chce sie rozstawac.
najki
ja mam nadzieje, że córcia to słyszy i grzecznie Cię posłucha....i jutro ujrzy słońce! no dobra..chociaż lampy szpitalne? i szczęśliwą fajcatę mamci
a jak koleżanka z mieściny? Maria? urodziła?
Emi a do Ciebie mama miała przylecieć...jest już?
a jak koleżanka z mieściny? Maria? urodziła?
Emi a do Ciebie mama miała przylecieć...jest już?
reklama
24magda09
Ewciu ja po 1 ivf udanym tak miałam ciągle myślałam że dostanę @ i miałam tak jak dobrze pamiętam przez kilka tyg. Takie uczucie ciągnięcia itp.Witam wszystkie kobitki
Jak sie spało
Ja niestety od rano nospe bo od wczoraj czuje jakbym miała dostać okresu czy któraś tak miała z Was na początku ciąży
Podziel się: