Na szczescie z mama mamy umowę na telefon, bo Marcin od porodu ma dwa tygodnie wolnego ( u nas w prscy tez kazdy jak na szpilach, on kierwca wiec co tydzien nowy plan awaryjny w razie jak zaczne rodzic i to tez dodatkowy stres dla mnie bo doskonale wiem ze to jest problem... Jakby moja kolezanka była w ciazy z biura to ja bym została z tym problemem ..) a po dwoch tygodniach mama bedzie takze nie jest zle.ja mam nadzieje, że córcia to słyszy i grzecznie Cię posłucha....i jutro ujrzy słońce! no dobra..chociaż lampy szpitalne? i szczęśliwą fajcatę mamci
a jak koleżanka z mieściny? Maria? urodziła?
Emi a do Ciebie mama miała przylecieć...jest już?
reklama
Dokaldnie tak jest.no to doooobrze
tylko teraz sama siedzisz, przez co jedyne o czym myślisz, to "kiedy urodzę?:/"
oby jak najszybciej!
spadam do roboty.. miłego kobitki
Miałam isc na spacer z mezem ale kurde... Taka ciezka jestem ze masakra
A na mamę regularnie krzyczę na whatsapp
Ewa651
Fanka BB :)
To mnie trochę uspokoilas bo ja mam wrażenie jakbym ciagle miała @ a tu nic żeby tak trzymało dalejEwciu ja po 1 ivf udanym tak miałam ciągle myślałam że dostanę @ i miałam tak jak dobrze pamiętam przez kilka tyg. Takie uczucie ciągnięcia itp.
A czy któraś z Was brała progesteron w czopkach doodbytniczo cyclogest 400 mg
24magda09
Ewciu bardzo dobrze choć przez 6 miesięcy (w miesiąc w miesiąc) stale byłam na furagin i globulkach, cały czas miałam zapalenie pęcherza i dodatkowo dochodziło jakieś zapalenie,grzybica. A tak było super; ) żadnych mdłości,nic ,)24magda a jak znosiłaś pierwsza ciąże z ivf
24magda09
MadziaM jak ty się czujesz kochana? Wogole dziewczyny którym się nie udało w grudniu nie widzę was ; (( jak się kochane czujecie? jakieś plany?
Ewa651
Super dziękuje za odpowiedzEwciu bardzo dobrze choć przez 6 miesięcy (w miesiąc w miesiąc) stale byłam na furagin i globulkach, cały czas miałam zapalenie pęcherza i dodatkowo dochodziło jakieś zapalenie,grzybica. A tak było super; ) żadnych mdłości,nic ,)
reklama
Emi, spokojna bądź, choć pewnie to niemożliwe Relaksuj się jak najwięcej, nie rób nic na siłę!
Nam przełożyli wizytę z czwartku na wtorek czyli 19.01. i to do lekarza, do którego chcieliśmy, ale nie miał miejsc, bo za duże oblężenie do niego A jednak się znalazło
Żegnam się na weekend, bo nie mam dostępu do neta ;* Miłego weekendu kochane, do poniedziałku
Nam przełożyli wizytę z czwartku na wtorek czyli 19.01. i to do lekarza, do którego chcieliśmy, ale nie miał miejsc, bo za duże oblężenie do niego A jednak się znalazło
Żegnam się na weekend, bo nie mam dostępu do neta ;* Miłego weekendu kochane, do poniedziałku
Podziel się: