reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

ja mam nadzieje, że córcia to słyszy i grzecznie Cię posłucha....i jutro ujrzy słońce! no dobra..chociaż lampy szpitalne? i szczęśliwą fajcatę mamci :)

a jak koleżanka z mieściny? Maria? urodziła?
Emi a do Ciebie mama miała przylecieć...jest już?
Na szczescie z mama mamy umowę na telefon, bo Marcin od porodu ma dwa tygodnie wolnego ( u nas w prscy tez kazdy jak na szpilach, on kierwca wiec co tydzien nowy plan awaryjny w razie jak zaczne rodzic i to tez dodatkowy stres dla mnie bo doskonale wiem ze to jest problem... Jakby moja kolezanka była w ciazy z biura to ja bym została z tym problemem ..) a po dwoch tygodniach mama bedzie :) takze nie jest zle.

reklama
no to doooobrze :)
tylko teraz sama siedzisz, przez co jedyne o czym myślisz, to "kiedy urodzę?:/"

oby jak najszybciej!

spadam do roboty.. miłego kobitki :)

no to doooobrze :)
tylko teraz sama siedzisz, przez co jedyne o czym myślisz, to "kiedy urodzę?:/"

oby jak najszybciej!

spadam do roboty.. miłego kobitki :)
Dokaldnie tak jest.
Miałam isc na spacer z mezem ale kurde... Taka ciezka jestem ze masakra
A na mamę regularnie krzyczę na whatsapp :p

Ewciu ja po 1 ivf udanym tak miałam ciągle myślałam że dostanę @ i miałam tak jak dobrze pamiętam przez kilka tyg. Takie uczucie ciągnięcia itp.
To mnie trochę uspokoilas bo ja mam wrażenie jakbym ciagle miała @ a tu nic ;) żeby tak trzymało dalej
A czy któraś z Was brała progesteron w czopkach doodbytniczo cyclogest 400 mg

Dziewczyny jak to czytam to widze ze nie jestem sama z moimi lękami.To forum spadlo mi z nieba. Ewa ile to juz po transferze? Dwa tyg?

reklama
Emi, spokojna bądź, choć pewnie to niemożliwe :) Relaksuj się jak najwięcej, nie rób nic na siłę! :)

Nam przełożyli wizytę z czwartku na wtorek czyli 19.01. :) i to do lekarza, do którego chcieliśmy, ale nie miał miejsc, bo za duże oblężenie do niego :) A jednak się znalazło :)
Żegnam się na weekend, bo nie mam dostępu do neta ;* Miłego weekendu kochane, do poniedziałku :)

Do góry