reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jak ja byłam na twoim miejscu to już mówiłam do mojego brzucha chociaż nie zrobiłam jeszcze bety. Wcale ci sie nie dziwie ze tak to przezywasz.
Oby twoje maleństwa były spokojniejsze niż moje bo człowiek się stara tyle czasu a potem jak się piłuje cały dzień to już człowieka głowa boli i ma dość ale... kocham ta mała istotkę i mam nadzieje ze jak będzie starszy to już nie będzie taki rozdarty.

U ciebie na pewno będą bliźniaki:-)
Dzięki za wróżbę
Aż sie uśmiechnęłam myślisz ze bliźniaki
Mu z mężem do brzuszka mówimy od pierwszego dnia transferu;))

reklama
Hej dziewczyny,
wreszcie założyli mi kartę ciąży :). Ta krew to ponoć mimo wszystko nie musi być związana z zapaleniem pęcherza. Dziś akurat do tej pory krew się nie pokazała. Mam zlecone badania takie jak przy ciąży, w tym morfologię i mocz, to w poniedziałek zrobię. Dostałam na wszelki wypadek do brania Duphaston 2x1 tabl i Nospę 2x1 tabl. Lekarka mówi (zresztą jak i poprzednia z Novum), że takie plamienia mogą być. Dziś jestem nieco uspokojona :)
Jak mnie badała ginekologicznie, to mówiła, że rozpulchnienie macicy wskazuje na starszą ciążę......nie wspominałam jej, że mam jeszcze nieco wody po hiperce i powiększone jajniki :D, bo by mnie leczyć nie chciała. Dlatego chcę za tydzień iść do Novum, bo oni wszystko wiedzą ;)

Fruit - zapisz mnie proszę na:
21.01 - wizyta kontrolna w Novum
29.01 - usg ciąży
12.02 - wizyta u ginekolog prowadzącej ciążę

iga, Ewa - jak ja byłam po criotransferze to też od razu mówiłam do Kropka :). No ale niestety wtedy się nie udało.

MadziaM jak ty się czujesz kochana? Wogole dziewczyny którym się nie udało w grudniu nie widzę was ; (( jak się kochane czujecie? jakieś plany?
Kochane cały czas na bieżąco was podczytuje:) czuje się dobrze, jak narazie żadnych objawów, poza tym że senna ciągle jestem. W piątek 22.01 mam kolejną wizytę i oczywiście szereg badań do zrobienia z krwi. Także kończy się mój 8 tc i oby cała reszta przebiegała tak jak teraz :)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry