kciuki zacisniete juz mocne i wiruski tez podsylamjeden zarodek jest już ze mną, z 3 mroziaków tylko jeden się nadawał, dobrze, że chociaż jeden i mam nadzieję, że będzie na tyle silny, że za 2 tygodnie będę się miała czym pochwalić
reklama
szarlotka80
Fanka BB :)
Iszka trzymamy mocno kciukiI wysyłamy fluidki.....a tak z ciekawości jeśli mogę dlaczego pozostałe mrozaczki się nie nadają???? To wina mrożenia?? Czy były wcześniej słabe???
Iszka
Aktywna w BB
Iszka trzymamy mocno kciukiI wysyłamy fluidki.....a tak z ciekawości jeśli mogę dlaczego pozostałe mrozaczki się nie nadają???? To wina mrożenia?? Czy były wcześniej słabe???
od początku lekarz miał do 2 jakieś zastrzeżenia... a po odmrożeniu kiepsko się rozwijały
dobrze, że chociaż jeden był ok, bardzo na niego liczę
Lolitka gdzie Ty jestes?????????????????????? daj znac co i jak bo nam tu kciuki poodpadaja:-)
Iszka mocno zaciskam i sle do Ciebie jak i pozostałych dziewczyn fluidki ciążowe &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-)
Iszka mocno zaciskam i sle do Ciebie jak i pozostałych dziewczyn fluidki ciążowe &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-)
ja siedze juz jak na szpilkach i czekam na wiadomosc od lolitki.
ja też ;-)
co chwilę odświeżam stronę i serducho mi wali tak, jakbym na swoją betę czekała
reklama
Podziel się: