reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Pytałam bo myślałam ze transfer świeży wtedy test może być zafalszowany zastrzyki na pęknięcie ale ty miałaś crio, to pewne ze ciążą nic innego :) życzę ze sie pięknie zdrowo rozwijała.
Tak crio tym razem pięciodniowe 2 blastusie i pragnę żeby sie utrzymało wszystko i było ok
Bóle brzucha minęły zostało ciągniecie w macicy i kłucie od czadu do czasu jajników

reklama
A ja czekam, czekam i nie wiem kiedy zacznę kolejne podejście :/
Mówili, że w połowie stycznia będą środki i wtedy spodziewać się telefonu. Zadzwoniłam dzisiaj, z ciekawości zapytać jak się sprawy mają. No i wygląda to tak, że umawiają już na stymulację i kontynuację leczenia ale w pierwszej kolejności osoby, które mają mieć teraz trzecią - ostatnią stymulację. Później tych którzy mają mieć drugą (czyli mnie). Pani nie umiała określić kiedy to nastąpi ale na pewno nie w styczniu....
Miałam robić też histeroskopię. Dr zalecił w cyklu przed transferem...tylko jak ja mam sobie to kurde wyliczyć, jak nawet nie wiem kiedy zacznę :confused: A terminy na histero na NFZ też nie są z dnia na dzień, trzeba to sporo wczesniej zaplanować...dupa dupa dupa :wściekła/y:

Czy któraś z Was wie, czy histeroskopię można mieć np. w trakcie stymulacji? brania leków i zastrzyków czy jedno drugie wyklucza?

Wiem co czujesz ale głowa do góry to samo jest w uk czekałam czekałam i trzeba swoje wychodzić wydzwonic ale staraj sie jest o co walczyć i być cierpliwym. Bo cóż to jest poczekać nawet kilka tygodni to nie jest ważne do tych pięknych 9 miesięcy

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry