24magda09
Fanka BB :)
Tym razem wypada 18dc a ostatnio miałam 19 a ty Aniu? o której godz.masz crioMagda, w którym dniu cyklu masz transfer?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tym razem wypada 18dc a ostatnio miałam 19 a ty Aniu? o której godz.masz crioMagda, w którym dniu cyklu masz transfer?
No to jeszcze raz kciuki jutro zacisniete z całych sił; )) ja mam na 13:30 )U mnie jutro 20dc, ostatnio 23. Crio jutro o 13.40
Kimam całe rano [emoji23]Magda, hah no to faktycznie empatyczny kurs? O jacie. Rozpocznij, ciągnij dwa warianty, zobaczymy który Ci pisany
anne, no właśnie ja mam jedynie jeśli chodzi o to takie uprzedzenie, że to dziecko w świetle tych przepisów, które się pojawiły dowie się jaka jest prawda itd.. i nie wyobrażam sobie jak będzie się czuło.. być może dobrze,a być może zryje mu to psychę;p A reszta jak dla mnie ok.. no oprócz schiz, które bym mogła mieć, że to nie moje itd, itp;p sny, że urodzę, a dziecko przypomni w ogóle kogoś innego;p eh;p
Anika, &&& !!!
Emi, jesteśmy z Tobą i czekamy ))