reklama
martka83 myslisz ze to by cos dalo?? na FB komentarze sa imienne i co... ciemnogrod nue wstydzi sie swych pogladow
może i tak ze tez ludzie są takimi znawcami w temacie który ich nie dotyczy
MagdaM33
Fanka BB :)
cześć dziewczyny chciałam tylko przekazać wiadomości z dzisiejszej wizyty, a są takie, że hcg wzrosło ale tylko do 570,4 więc słabo. ale dr jak to dr uspokaja że to nie matematyka. kolejną wizytę mam w poniedziałek tak więc wtedy wszystko będzie jasne...
ciężkie to wszystko i mam chęć popłakać...
a jak myślę o tym braku refundacji programu to mi ręce opadają. te czuby sobie sprawy nie zdają co my przechodzimy...
a jak myślę o tym braku refundacji programu to mi ręce opadają. te czuby sobie sprawy nie zdają co my przechodzimy...
jeera86
niestetymoże i tak ze tez ludzie są takimi znawcami w temacie który ich nie dotyczy
fruitofhope
Dziewczyny punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia jestem przekonan ze te komentarze wystawiaja ludzie nie majacy zielonego pojecia o ivf pewnie te osoby maja juzswoje pociechu albo jeszcze nie sa na tym etapie szkoda naszych nerwow na takich matołow zacofanych !!!! Takze trzy glebokie wdechy i zajac glowe czyims innym Ci ludzie nam nie pomoga w zaden sposó wrecz przeciwnie tylko zaszkodza bo sie wrzodów nabawimy pozostaje nam czekac na cud na dwa cuda
Monika1988
Zaciekawiona BB
Magda jak masz cheć popłkać to, płacz ile chcesz, czasami dobrze to robi takie wylanie emocji i nie duszenie w sobie. a jak juz sie wypłaczesz to głowa do góry i musisz wierzyć w swoje malenstwa, bo wiara czyni cudacześć dziewczyny chciałam tylko przekazać wiadomości z dzisiejszej wizyty, a są takie, że hcg wzrosło ale tylko do 570,4 więc słabo. ale dr jak to dr uspokaja że to nie matematyka. kolejną wizytę mam w poniedziałek tak więc wtedy wszystko będzie jasne...
reklama
fruitofhope
Kochana glowa do góry nie martw sie na zapas !!! Bedzie dobrze musi być !!! Ale rycz mała rycz jesl ma pomoc !!!cześć dziewczyny chciałam tylko przekazać wiadomości z dzisiejszej wizyty, a są takie, że hcg wzrosło ale tylko do 570,4 więc słabo. ale dr jak to dr uspokaja że to nie matematyka. kolejną wizytę mam w poniedziałek tak więc wtedy wszystko będzie jasne...
Podziel się: