reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
STYCZEŃ

08: Edenlyan- wizyta kontrolna badanie szyjki(łabędziej)
09:Migaall-wizyta w nOvum
11:Nikaaa-wizyta kontrolna 10tc
11:Annemarie-wizyta kontrolna
12: anika11 - transfer ✌✌✌
12: Edenlayn- wizyta kontrolna u położnej USG i pomiar szkrabów
13: 24magda09- criotransfer 
13: Emenems - rozpakowanko! szybko, bezboleśnie, siłami natury
18: zanetaanna- wizyta kontrolna

LUTY:
yplocka1-poczatek stymulacj

Możesz mnie kochana na 21 stycznia na wizytę kwalifikacyjną do ivf do trzeciego podejścia :)

Hej :)
Za 2 tyg. mam ustawioną wizytę, aż w Krakowie (ja z okolic Wrocławia) są wolne miejsca na rządowe jeszcze... więc może się uda, że mnie zakwalifikują, damy sobie tą 3 ostatnią szansę. Fajnie jest, bo mają specjalny program dla kobiet z obniżoną rezerwą (choć ja takowej nie mam) ale myślę, że i dla mnie się nada taki sposób. Ogólnie też inny protokół, a nie tak jak dotychczas po prostu większe dawki i tyle w temacie. Wszystko tak objaśnione i faktycznie szukają indywidualnego podejścia z tego co czytałam... Mam nadzieję, że to będzie nasze podejście... I na wiosnę może będą przymusowe wczasy :)

zaneta, może to stresy, nerwy..? Ja zauważyłam, że stres mi strasznie przekłada się na funkcjonowanie organizmu.. Pij zieloną herbatkę.

Moniusia ,a jakie jest twoje AMH?

STYCZEŃ

08: Edenlyan- wizyta kontrolna badanie szyjki(łabędziej)
09:Migaall-wizyta w nOvum
11:Nikaaa-wizyta kontrolna 10tc
11:Annemarie-wizyta kontrolna
12: anika11 - transfer ✌✌✌
12: Edenlayn- wizyta kontrolna u położnej USG i pomiar szkrabów
13: 24magda09- criotransfer 
13: Emenems - rozpakowanko! szybko, bezboleśnie, siłami natury
18: zanetaanna- wizyta kontrolna
21: moniusia - wizyta kwalifikacyjna do ivf szczęśliwe podejscie nr 3 ;)

LUTY:
yplocka1-poczatek stymulacj

reklama
Do góry