reklama
Niestety w tej sytuacji dla par jak nasza czas bedzie sie bardzo liczył , nie czuje sie z tym Db, ze zamiast na spokojnie zajac sie przygotowaniami trzeba będzie spieszyc sie zeby dac rade do czerwca zrobic jak najwięcej:/
Tak to to samo koszt 400zł na wyniki czekam zawsze koło tygodnia
Dziekuje za informacje, jutro tam zadzwonie. Mialam nadzieje, ze moze gdzies bliżej sie uda bo nie mam auta:/ musze tez zadzwonic do Gyncentrum zeby mi na 100% powiedzieli jaka jest sytuacja z refundacja.
Właśnie tez szukałam i nic nie znajduje, jutro zadzwonie tez popytam, mam znacznie bliżej no i mam kartę stałego klienta, zawsze to 5% zniżkiMozesz zapytać w diagnostyce jakiś czas temu szukałam to nigdzie nie robili ale moze cos sie zmieniło.
annemarie
Fanka BB :)
Niestety w tej sytuacji dla par jak nasza czas bedzie sie bardzo liczył , nie czuje sie z tym Db, ze zamiast na spokojnie zajac sie przygotowaniami trzeba będzie spieszyc sie zeby dac rade do czerwca zrobic jak najwięcej:/
no wlasnie to mnie strasznie martwi,do in vitro trzeba miec wolna glowe...z takim cisnieniem...ponizajace jest to,ze wielu ludziom odbiera sie prawo do posiadania dzieci metoda in vitro ,zabiera sie im jedyna mozliwosc pozostawienia po sobie jakiegos sladu na tej planecie.Za to utrzymuje sie z podatkow mordercow,pedofili i innych popaprancow.I to ludzie ludziom zgotowali ten los.
annemarie
annemarie... ale jak jeszcze jednak @ nie przyszla zo moze jeszczecszansa jest...??
nie moze sie zdecydowac,ma to po mniemysle ,ze to po przestymulowaniu,ale jak chlupnie to wiadremtesty sa negatywne,wiec juz nie mieszam sobie w glowie i nie robie zadnej nadzieji...no ale fajnie by bylo,ech
reklama
annemarie
To niech upoluje jakies włochate zwierze na Korsyce bo u nas -25[emoji23][emoji23][emoji23]
Heee? on bedzie na korsyce dopiero w lipcu,myslalam ze Norwegia,nie Polarny
Podziel się: