emotion_sickness
mama szkrabusia =)
no wstepnie mi powiedziala a potwierdzila w 17 tyg. [polski lekarz w irlandii]Tak, ale to zawsze wyjasnia się najwczesnie w okolicach 18tc. Znajomi byli a padaniach prenatalnych w 13tc i lekarz powiedział, ze będzie chłopak, "bo takiej dużej łechtaczki to nie widział" a urodziła się dziewczynka, u drugiej było to samo w 14tc juz info, że coś rośnie, chłopak, a okazało się odwrotnie, ale mam też znajomą, która dpoiero w 30tc dowiedziała się że będzie syn, bo wcześnie lekarz nic nie widział
a jak bylam w polsce u 2 ginekologow w 20-21 tyg to powiedzieli ze za wczesnie jeszcze
dokladnieU Emotion impreza dla najbliższej rodzinki, to jak małe wesele
Ale fajnie bo kazdy cos przynosi [na spotkania] kazdy sprzata 'po' czy naczynia czy cos - ostatnio po urdinach ja naprzyklad nie zrobilam nic [ale ja powinnam lezec] i tylko koncem koncow przygotowalam na urodziny a potem juz mnie nic nie intereswalo. Fajnie tak, jak np. ostatnio w Boze narodzenie [4 lata bylam za granica] zjechalismy bo bylam na macierzynskim, te tlumy ludzi, orkiestra [wnuki tesciow graja w orkiestrze koscielnej] skrzypce sksofony, tyle ludzi masakara jakas