reklama
mama_magda
Początkująca w BB
Z tego chińskiego kalendarza wychodzi mi, że będę miała córkę, natomiast intuicja i wszelkie znaki na ziemi i niebie przepowiadają mi, że będzie to synek. Cóż, jestem niesamowicie ciekawa płci. Najważniejsze oczywiście, żeby dzidzi było zdrowe, ale marzy mi się dziewczynka, tatuś z kolei liczy na chłopczyka. Oczywiście każde będziemy kochać tak samo mocno
W piątek byłam na badaniach prenatalnych. Liczyłam, że Maleństwo rozłoży nóżki, ale lekarz nie mógł niczego stwierdzić jeśli chodzi o płeć.
Ale dzidziuś rozwija się prawidłowo, co bardzo nas uradowało. Przezierność karku zaledwie 1,1 mm więc zespół Downa raczej nas nie dotyczy.
W piątek byłam na badaniach prenatalnych. Liczyłam, że Maleństwo rozłoży nóżki, ale lekarz nie mógł niczego stwierdzić jeśli chodzi o płeć.
Ale dzidziuś rozwija się prawidłowo, co bardzo nas uradowało. Przezierność karku zaledwie 1,1 mm więc zespół Downa raczej nas nie dotyczy.
super, tylko się cieszyć, najważniejsze to zdążyć do 13t6d później ta opuchlizna schodzi i badania nie są miarodajne, tak zastanawiam się co z tymi kobitkami, które dowiadują się o ciąży w 4, 5 miesiącu? Jedną znam taką dziewczynę co dowiedziała się w 5 miesiącu, była w niezłym szoku.Z tego chińskiego kalendarza wychodzi mi, że będę miała córkę, natomiast intuicja i wszelkie znaki na ziemi i niebie przepowiadają mi, że będzie to synek. Cóż, jestem niesamowicie ciekawa płci. Najważniejsze oczywiście, żeby dzidzi było zdrowe, ale marzy mi się dziewczynka, tatuś z kolei liczy na chłopczyka. Oczywiście każde będziemy kochać tak samo mocno
karolq8
Fanka BB :)
Super:-) ja ide rowno w 14 tydz. Mam nadz ze bedzie ok no ale tak mi lekarz wyliczyl
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Super:-) ja ide rowno w 14 tydz. Mam nadz ze bedzie ok no ale tak mi lekarz wyliczyl
ja bylam w 14,3 ale wg usg caly czas wychodzi mi 5 dni do tylu czyli wlasnie 13,6
karolq8
Fanka BB :)
Skodzi ja mam wg om bo na usg co miesiac moze byc inaczej:-)
to zmieniam na OM to teraz mam najstarszą ciążę w takim razieSkodzi ja mam wg om bo na usg co miesiac moze byc inaczej:-)
reklama
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Raczej nie koleżanko
Podziel się: