reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto jest kto - przedstawmy się :)

To ja tez ;) mam na imię Dominika, mam 20 lat od miesiaca jestem mężatką a dzien przed slubem dowiedzialam sie ze jestem w ciąży na którą nie dawano nam szans gdyż choruje na nowotwór złośliwy. Ale termin jest na 5.12 ! Jestem przeszczesliwa :) juz kocham moją małą krewetkę ♡

Miisia trzymam kciuki, bo przed Tobą trudny czas.

reklama
Lepiej późno niż wcale ;-) jestem Ania mieszkam w Legnicy, jestem mamą Damiana, staraliśmy się o niego 2 lata, o drugą ciążę również 2 i nasza ciąża jest wymodlona, wymarzona i co tylko :-) Pewnego dnia od niechcenia kupiłam test ciążowy (od niechcenia bo zrobiłam ich tysiące przez te 2 lata) aż tu nagle niespodzianka. Codziennie wyobrażałam sobie jak stwarzam nowy suwaczek i witam się na nowym forum :-)

Brawo za wytrwałość ! Kurcze nie wiem dlaczego tak sie dzieje ze ktos sie starala tyle czasu a inni nawet się starac nie musza.. wazne ze ciąża jest i jesteś szczęśliwa ! :)

Lepiej późno niż wcale ;-) jestem Ania mieszkam w Legnicy, jestem mamą Damiana, staraliśmy się o niego 2 lata, o drugą ciążę również 2 i nasza ciąża jest wymodlona, wymarzona i co tylko :-) Pewnego dnia od niechcenia kupiłam test ciążowy (od niechcenia bo zrobiłam ich tysiące przez te 2 lata) aż tu nagle niespodzianka. Codziennie wyobrażałam sobie jak stwarzam nowy suwaczek i witam się na nowym forum :-)

Witamy Cię i cieszymy się razem z Tobą, trzymając kciuki :-)

Brawo za wytrwałość ! Kurcze nie wiem dlaczego tak sie dzieje ze ktos sie starala tyle czasu a inni nawet się starac nie musza.. wazne ze ciąża jest i jesteś szczęśliwa ! :)

Ja z zachodzeniem w ciąże nie mam problemu. Jestem płodna jak królik ;-):-D Ale mam duże problemy z utrzymaniem ciąży :-( Myślę, że bardzo ważne jest nasze nastawienie. Ja za każdym razem myślałam będzie to będzie i max 3 miesiące i gotowe :tak: Sadzę, że tam u góry jest wszystko zapisane:blink:

Witam się i ja. Mam na imię Iwona, mieszkam w Krakowie. Mam już jedną córę, Julkę z kwietnia 2012. Teraz się jakoś specjalnie nie staraliśmy, ot tak wyszło ;) Termin, załóżmy że 28 grudnia, ale się jakoś nie przywiązuje do niego, bo nie do końca jest wiarygodny, ze względu na brak jednego okresu.

Hej ;)
Ja tu nowa, na imię mam Monika, mam 24 lata. Jestem z okolic Warmii ;) o dzidziusia staraliśmy się ponad rok i się udało :-):-) obecnie zaczął się 10 tydzień, termin z USG 20.12 a z miesiączki 06.12 - ale chyba te z ISG bardziej wiarygodny bo mi się musiała owulka nieźle przesunąć według lekarza :blink:

Pozdrawiam przyszłe mamusie i całuję w brzuszki :blink:;-*

Ostatnia edycja:

Agrafka Kochana, ja też prawie 2 lata starałam się z Mężem o tego małego ludzika, który we mnie mieszka. Rozumiem Ciebie doskonale.

Witajcie!
Za dwa tygodnie moje pierwsze dzieciątko skończy 8 miesięcy :) Staraliśmy się o Niego 3 lata. Tym razem poszło szybciej ;) Niektórzy mówią już o nas "patologia" ale taka była nasza decyzja. Chcieliśmy mieć drugie dziecko i nie chcieliśmy czekać zbyt długo, bo starszy Synek jest chory i boimy się, że wraz z rozwojem choroby byłoby coraz trudniej się zdecydować.

Witamy wszystkie nowe mamusie życząc cudownych 9 miesięcy (no trochę mniej :-D). Czujcie się jak u siebie :tak:

reklama
Witajcie,
Mam 33 lata, mieszkam w Warszawie i jestem w 10 tygodniu pierwszej planowanej i wyczekanej ciąży. Termin wyliczony przez lekarza to 26 grudnia :-D

Do góry