reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto jest kto - przedstawmy się :)

To moze teraz ja: mam 24 lata, razem z narzeczonym mieszkamy w UK juz od 4 lat, razem jestesmy od 9 lat, typowa szkolna milosc i tak nam juz zostala ;) Planowalismy slub na przyszly rok, teraz plany sie chyba zmienia. Poza tym jestem z grudnia tak jak moja przyszla dzidzia :-D Uwielbiam ksiazki i muzyke, nie lubie gotowac, jestem leniuchem domatorem, introwertyk, koziorozec, numer buta 39 ;) ;)

reklama
W czerwcu skończę 30 lat. Mieszkam w Irlandii od 2 lat. Mam prawie czteroletnią córeczkę z poprzednim partnerem. Z obecnym nie planowaliśmy na razie potomstwa, ale samo się wprosiło :) Mimo, że maluszek nieplanowany i tak się cieszymy. Ciekawa jestem opieki lekarskiej tutaj w Irlandii. Pozdrawiam wszystkie mamusie!

To teraz kolej na mnie :) jestem z Was najstarsza rocznik 75 ;) mam na imie Kinga i jestem po przejsciach , stracilam coreczke w 6tyg jej zycia byla 30tygodniowym wczesniakiem i niestety nie dane bylo zostac jej z nami :( mam za soba tez jedno poronienie ale wierze ze teraz wszystko bedzie dobrze. Od 17 lat mieszkam i pracuje w Belgii tu poznalam meza i szczerze nie mamy zamiaru wracac do Polski tu nam jest dobrze :) chcecie wiedziec wiecej pytajcie poprostu :)

No to i ja coś napiszę:-)
Mam na imię Magda i mam 32 lata. Od ponad 7 lat mieszkam w UK.
Tu poznałam swojego męża i tu zaszłam w pierwszą ciążę, a potem drugą
i trzecią:-) Mamy dwie córki i synka. Do kompletu marzy mi się drugi
synuś, ale co będzie? Los pokaże :happy2: W chwili obecnej pracuję. Jestem fizjoterapeutką, ale
po narodzinach kolejnego okruszka mam już chęć odejść z pracy :-p
Za Was wszystkie mocno trzymam kciuki :tak:

Paulina, 27 lat, mieszkam w Szczecinie, wychowuję smyka, który w tym roku mając niespełna 5 lat pomaszeruje do zerówki. Od października zakiełkowała we mnie myśl, że chciałabym drugie maleństwo. Od grudnia podjęliśmy z mężem decyzję, że odstawiam tabletki i bierzemy się do działania :-D. W końcu udało się i czekamy na pierwszą wizytę u gina na 17 kwietnia ;-)

No to ja sie przedstawie Magdalena 31 lat dzieci czworo w tym blizniaki jednojajowe w sumie to nie myslalm ze mi sie tak szybko uda I tak wyszlo termin niby na 04 grudnia wyjdzie w praniu:-) jestem polozna choc juz nie pracuje od 10 lat na stale mieszkam w uk

Witajcie,
Jestem Ewa i mam 28 lat. Mieszkam w Łodzi i razem z mężem. Myślałam, że staranie o dzidzie będzie trwało 3-6 miesięcy a tu hup siup i od razu się udało :) Jestem w 7 tygodniu (tak przynajmniej twierdzi aplikacja w telefonie) i zaczynam się oswajać z myślą, że będę mamą. Na razie to za dużo powiedziane, bo jest bardzo wcześnie na takie dalekosiężne przemyślenia ale trzeba być dobrej myśli :) Pozdrawiam i mam nadzieję. często tu zaglądać.

Może i ja się przedstawię :-)

jestem Iwona, mam 26 lat (6 maja skończę 27), od prawie 4 lat szczęśliwa mężatka, mama prawie 3-letniej Laury:-) jestem sekretarką w urzędzie ;-) w pierwszą ciążę zaszłam 2 tygodnie po ślubie, w pierwszym cyklu starań, natomiast teraz udało się za drugim razem:-D

Pozdrawiam wszystkie Mamusie :-)

Hej! To i ja sie przedstawię.
Mam 31lat, od 5 lat jestem mężatką. Mam 2 letniego synka Kubę. Mieszkam na Pomorzu, pracuje w energetyce. Obecnie jestem w 8tc, usg robione 9.04. - serduszko bije :) tym razem udalo sie w pierwszym cyklu. Termin porodu lekarz wyznaczyl na 04.12. W 1-sza ciaze zaszlam po 6m-cach starań.

Ostatnia edycja:
reklama
To i ja o sobie coś napiszę tutaj. Mam na imię Halina, mam 31 lat, mam nawet męża :D i synka Mikołaja(6 lat skończy za 3 tygodnie). Mieszkamy w woj. opolskim. Mąż pracuje za granicą niestety, a ja jestem nauczycielką, obecnie w klasie 0.

Do góry