reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto jest kto - przedstawmy się :)

slonkoonline, właśnie za pośrednictwem tego forum poznałam cudowną dziewczynę z Warszawy. Ma córkę jeden dzień młodszą od mojej i synka 2,5-latka urodzonego w grudniu :) Nigdy nie miałyśmy okazji spotkać się w realu, ale nasze rozmowy telefoniczne trwają godzinami :)

reklama
Witam sie i ja .Kasia,pochodze z opolskiego od 8 lat mieszkam w Niemczech ,na liczniku 28 lat,maz i corcia Maja (4 latka).
O corcie staralismy sie rok a tym razem udalo sie przy pierwszym podejsciu,termin porodu 23 grudzien.
Na BB tez juz dlugo bo od 2009 roku :)

Hej to i ja cos powiem :) widze, ze bardzo duzo mam z poza pl ;)
Ja mam na imie Dominika, w lipcu bede miala 22 lata. Mam juz synka, Bruna (rok i 2msc) i zyjemy sobie wszyscy razem z narzeczonym w uk ;) w Glasgow dokladniej. O synka staralismy sie pol roku, a tym razem udalo sie wlasciwie od razu ;) szczerze mówiąc nigdy nie chciałam mieć dziecka pod koniec roku, ale jeżeil tak ma być to jak najbardziej jestem szczesliwa ! :) pozdrawiam inne mamy

Mam na imię Patrycja, mam dwóch synów, Nikodema który ma 6 lat i we wrzesniu idzie do pierwszej klasy i Jonasza, 20 miesięcy i chodzi do żłobka. Jedną stracona ciąże w 12 tygodniu (między dwoma chłopakami). Po cichu liczę na córkę ;)

Witam, mam na imię Ania, "zaraz" skończę 25lat mieszkam w woj. mazowieckim. Mam już synka, ma 2 lata. Starania o drugie dziecko zaczeliśmy od nowego roku, wiec poszło szybko:)

powodzenia dziewczyny :) ja myślałam że zahaczę o grudzień ale mam na 2 stycznia 2015 :)

Ostatnia edycja:
Cześć,
mam na imię Ola, lat 34 ;)
byłam już kiedyś na tym forum, też w grudniówkach :-D a teraz bardzo chciałabym drugą córeczkę.
Mieszkam w Sopocie.

reklama
To ja tez ;) mam na imię Dominika, mam 20 lat od miesiaca jestem mężatką a dzien przed slubem dowiedzialam sie ze jestem w ciąży na którą nie dawano nam szans gdyż choruje na nowotwór złośliwy. Ale termin jest na 5.12 ! Jestem przeszczesliwa :) juz kocham moją małą krewetkę ♡

Do góry