reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto jest kto - przedstawmy się :)

Witam mam na imię Karolina mam 28lat i 5 letnia córkę Julie ktora w tym roku zaczyna zerowke. Mieszkam pod Warszawa razem z parntnerem.wczoraj potwierdzilam ciążę widzialam bijace serduszko i na początku grudnia pojawi sie moje drugie maleństwo:wściekła/y::-)

reklama
No to i ja sie przedstawie. Mam na imie Emilia mam 29 lat (prawie) od 4 lat mieszkam z mezem w Nowym Jorku. Mamy 3 letnia corcie Nikola ma na imie :) z pierwsza corcia udalo sie przy 6 cyklu jak w koncu uzylam testu owu a teraz za 3 razem :) pozdrawiam

Witam wszystkich, mam na imię Marta, mam 22 lata i jestem z Gdyni. Obecnie studiuję na Politechnice Gdańskiej i pracuję. To jest moja pierwsza ciąża, termin porodu (wyliczony kalkulatorem na stronie internetowej, jeszcze nie byłam u lekarza) to 30.12.
Pozdrawiam :)

Witajcie. Mam na imię Ania. Mam 32 lata. Od 4 lat jestem mężatką, od 2 lat szczęśliwa mamą Ninki. Mieszkam w zachodniopomorskim. To moja trzecia ciaża, w październiku ubiegłego roku poronilam. Tym razem mam nadzieję wszystko skończy się szczęśliwie.

I ja się przywitam. Mam 38 lat, pewnie będę jedną z najstarszych Mam na tym wątku :-). Tak jak widać na suwaczkach, mam 19 letnią córkę, 16 letniego synka i małą prawie 3 letnią Julinkę. Kilka dni temu dowiedziałam się, że kolejna Kruszynka zamieszkała u mnie.
Na forum BB jestem od 10.2010 roku a wiec już trochę czasu.

A ja mam na imię Ania. Mam 31 lat, trzyletnią córcię i mieszkam w okolicy Trójmiasta

W tym roku straciłam bardzo młodą ciążę.

Jestem w 9t zagrożonej ciąży.

Wierzę, że tym razem się uda :)

Witam i ja. Mam na imię Monika. W lipcu stuknie mi 30'tka. Wraz z mężem i prawie 5-letnią córcią Martynką mieszkamy na śląsku. Pracuje jako kosmetyczka w dużym centrum kosmetycznym. Pierwsza ciąża była wzorowa, w którą zaszłam w pierwszym cyklu starań. Teraz po dwóch poronieniach liczę, że się uda. Trzymam za Nas wszystkie kciuki.

reklama
Do góry