reklama
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
U Nas dalej Nina Marianna, ale krążyła mi i Sz.po głowie jeszcze Jagoda... Ale raczej Nina zostanie
Alfa Dagmara bardzo ładne imię. A jak się z nazwiskiem komponuje?
Alfa Dagmara bardzo ładne imię. A jak się z nazwiskiem komponuje?
My wciąż nie wybraliśmy imienia dla synka, mamy kilka typów, ale żadne nie jest pewne
Powiedz co rozważacie pomożemy !!!
Makunia, asinka bardzo ładne imiona
_Ewelinka_
Fanka BB :)
Asinka.....Jagodka piękne imie :-)
_Alfa_
U nas chyba jednak Milena Chociaż jak patrzę na te zdjęcia 3d to nic nie pasuje do Kluski
Jagódka też fajne, mi się takie podobają, ale oczywiście sprawca woli inne.
I Dagmara i Milena pasują do nazwiska duuużo lepiej niż Aurelka. Szkoda :-(
A powiedzcie mi dziewczyny bez ślubu Jak to wychodzi z nazwiskiem w takim razie? Bo po ślubie to z marszu chyba po ojcu nie? Chyba że rodzice mają inne nazwiska, a bez ślubu wiem że więcej pierniczenia się...
Jagódka też fajne, mi się takie podobają, ale oczywiście sprawca woli inne.
I Dagmara i Milena pasują do nazwiska duuużo lepiej niż Aurelka. Szkoda :-(
A powiedzcie mi dziewczyny bez ślubu Jak to wychodzi z nazwiskiem w takim razie? Bo po ślubie to z marszu chyba po ojcu nie? Chyba że rodzice mają inne nazwiska, a bez ślubu wiem że więcej pierniczenia się...
NomiMalone
U mnie w rodzinie była taka sytuacja i w urzędzie stanu cywilnego (a chyba wcześniej nawet w szpitalu sie pytali) było pytanie do matki dziecka (ojciec nie miał nic do gadania bo nie był mężem) , czy dziecko ma mieć nazwisko po mamie czy po tacie. Ale to było 6 lat temu , może coś się pozmieniało.
alfa ja mam juz zalatwione uznanie ojcostwa i pani mi mowila ze moge wziac swistek ze soba do szpitala w razie draki. tam jest napisane jakie nazwisko bedzie mialo dziecko.u nas tatusiowe bedzie mial ja mam mojego bylego nazwisko. no i jesli jest sie rozwodka to musi minac 300 dni od rozwodu zeby to zalatwic.
reklama
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Alfa mi przy Tymku wpisali moje nazwisko. Nawet nie pytali o ojca. A później z Sz.jechaliśmy razem do USC i tam zmieniliśmy nazwisko.
Podziel się: