reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ksiega imion

Anka, Ethan super imię :tak:.

Ja ostatnio podałam mężowi kalendarz kartkę i długopis, i kazałam wypisywać imiona, które mu się podobają :-D. No i zostało nam 5 wspólnych:
Gabrysia,
Joanna,
Marianna,
Antosia,
Basia.

Ale pewnie zanim się zdecydujemy na któreś z tych pięciu, to nadejdzie marzec :-D.

reklama
Ja juz przycisnelam meza bo do brzucha mowie baby wiec czas sie przerzucic na jakies imie :))

Gabrynia :tak: bardzo sliczne imie, takie delikatne. Super!
To Wasza decyzja i nie pozwol by ktos cie zniechecil do jakiegos imienia;-)

makunia przypomnial sie mi moj dziadek. Moja siostra to Wiktoria (dzis juz 18-latka), moj dziadek nie mogl tego imienia zaakceptowac i jako jedyny do konca swojego zycia mowil jej "Basiu", "Basienko" :tak: i od malego wiedziala, ze to ja dziadek wola i to jej "dziadkowe" imie ;-)

Anka, Ethan bardzo ładne!:-) Super, że nawet Laura dała się przekonać:-)

Makunia mi z tych imion też najbardziej Gabrysia się podoba:-) mam nadzieję, że uda Wam się wybrać coś wspólnie z tych a my cierpliwie czekamy na rezultat:-)

Anka, Ethan super imię :tak:.
Ja ostatnio podałam mężowi kalendarz kartkę i długopis, i kazałam wypisywać imiona, które mu się podobają :-D. No i zostało nam 5 wspólnych:
Gabrysia,
Joanna,
Marianna,
Antosia,
Basia.
Ale pewnie zanim się zdecydujemy na któreś z tych pięciu, to nadejdzie marzec :-D.

Z tych powyżej najbardziej podoba mi sie Joanna i Gabrysia (w podstawówce myślałam , że jak będę mieć córkę to koniecznie Gabrysia i będę wołać Gabi ale mężowi imię sie nie podoba) z pozostałą 3-ką mam złe/dziwne/nie najlepsze skojarzenia (Barbara to moja teściowa:wściekła/y:)

A my niby też mamy 5 imion do wyboru, ale tak coraz bliżej nam (a szczególnie mojemu mężowi) do Justynki ale ostateczną decyzję podejmiemy w szpitalu jak buziulkę zobaczymy :tak:

reklama
Ja zawsze myślałam, że będę miała synka i w liceum pamiętam, że imiona Patryk, Kacper są najlepsze :D Na studiach był czas na Jasia :D A tu dziewczynka haha :D U nas z wieeelkiej listy zostały te dwa i M. mówi do brzucha Dagmarka, krzyczę na niego to się poprawia eeee Milenka :eek:

Do góry