reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ksiega imion

reklama
Ja jak bym miała dziewczynkę też dałabym na imię Marysia Lub Gabrysia. Ale, że będzie chłopczyk więc Jaś :)

Ja juz tez nie wiem co wybrac. Juz mialam kilka imion, ale przestaly mi sie podobac. Musimy sie za to wziasc z mezem wypisac na kartce kilka i wybrac.

My wybraliśmy Emilka, ale kto wie, czy po porodzie jednak nie zmienimy.... :-) oby nie bo już się przyzwyczaiłam!

My z mężem często podejmujemy małe decyzję w życiu na zasadzie losowania karteczek :-) ostatnio nie mogliśmy się dogadać odnośnie koloru pokoju dla dziecka i trzeba będzie sięgnąć po sprawdzony sposób i wylosować kartkę i bezapelacyjnie się dostosować do wyniku :-) może to trochę takie zabawne, ale dzięki temu żadne z nas nie ma pretensji do drugiej osoby, że zawsze musi być tak jak ja chcę albo mąż :-)

Trzeba w życiu kombinować! :-D

My w końcu mamy Kacperka, już miał być Kuba, jako kompromis, ale ja jakoś nie umiałam sobie wyobrazić mojego synka Kubę, bo zawsze chciałam Kacperka, mój kochany mąż się zgodził, chociaż nie bardzo mu się widziało to imię i jest Kacperek, bo ten mój mąż to jest taki kochany :)

reklama
Te, które mi się podobają to znowu m. nie pasują. I na odwrót :D Więc stwierdziliśmy (znaczy ja), że wybieramy całkiem inne, takie które oboje uznamy za TO. Zapakowałam m. przed laptopem, odpaliłam milion stron z imionami i na dziś jest Laura. Nic innego nam nie przychodzi do łbów, poza tym jak patrzę na zdjęcie to ta Laura do niej pasuje. Mam nadzieję, że szybko urodzę, zanim zmienimy zdanie :-D

Do góry