reklama
_Ewelinka_
Fanka BB :)
My wybraliśmy Emilka, ale kto wie, czy po porodzie jednak nie zmienimy.... :-) oby nie bo już się przyzwyczaiłam!
My z mężem często podejmujemy małe decyzję w życiu na zasadzie losowania karteczek :-) ostatnio nie mogliśmy się dogadać odnośnie koloru pokoju dla dziecka i trzeba będzie sięgnąć po sprawdzony sposób i wylosować kartkę i bezapelacyjnie się dostosować do wyniku :-) może to trochę takie zabawne, ale dzięki temu żadne z nas nie ma pretensji do drugiej osoby, że zawsze musi być tak jak ja chcę albo mąż :-)
Trzeba w życiu kombinować!
My z mężem często podejmujemy małe decyzję w życiu na zasadzie losowania karteczek :-) ostatnio nie mogliśmy się dogadać odnośnie koloru pokoju dla dziecka i trzeba będzie sięgnąć po sprawdzony sposób i wylosować kartkę i bezapelacyjnie się dostosować do wyniku :-) może to trochę takie zabawne, ale dzięki temu żadne z nas nie ma pretensji do drugiej osoby, że zawsze musi być tak jak ja chcę albo mąż :-)
Trzeba w życiu kombinować!
_Ewelinka_ Emilka sliczne imie :-)
My w końcu mamy Kacperka, już miał być Kuba, jako kompromis, ale ja jakoś nie umiałam sobie wyobrazić mojego synka Kubę, bo zawsze chciałam Kacperka, mój kochany mąż się zgodził, chociaż nie bardzo mu się widziało to imię i jest Kacperek, bo ten mój mąż to jest taki kochany
reklama
_Alfa_
Fanka BB :)
Te, które mi się podobają to znowu m. nie pasują. I na odwrót Więc stwierdziliśmy (znaczy ja), że wybieramy całkiem inne, takie które oboje uznamy za TO. Zapakowałam m. przed laptopem, odpaliłam milion stron z imionami i na dziś jest Laura. Nic innego nam nie przychodzi do łbów, poza tym jak patrzę na zdjęcie to ta Laura do niej pasuje. Mam nadzieję, że szybko urodzę, zanim zmienimy zdanie
Podziel się: