reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ksiega imion

Ja ostatnio usiadlam i zaczęłam tak poważnie sie zastanawiać nad imieniem dla dziecko to dostałam takiego kotła w głowie, ze szkoda gadać :-( jest tyle pięknych imion....podziwiam Was wszystkie, które sie juz na jakieś zdecydowały, moje dziecko zapewne jeszcze kilka godzin po porodzie będzie bez imienia.
:-) nie wiem czemu ale oboje z mężem od samego początku mamy czuja ze to będzie corcia....ciekawe :-)

reklama
Ewelinka to bedzie niespodzianaka dla nas wszystkich, juz sie nie moge doczekac potwierdzenia. ja osobiscie obstawiam chlopaka :)

Szczerze to w ogóle nie mogę się na nic zdecydować, tak jak napisała Ewelinka jest tyle pięknych imion że ciężko wybrać to jedno jedyne. Dla synka miałam już zaklepane a teraz muszę dumać. W pierwszej ciąży nie miałam z tym takich problemów.

ja tez w pierwszej ciazy wiedzialam odrazu. mozna powiedziec ze w pierwszym miesiacu ciazy wybralam imie dla corki, a teraz pojecia nie mam... tylko Kania ja mam tak ze mnie sie zadne nie podoba

no wlasnie zadne... jest pare typow ale one do mnie nie przemawiaja... nie mam pojecia co to bedzie, moze mi sie cos przywidzi. amelka jednak odpada u nas

Herbata to faktycznie jest spory problem jak człowiekowi sie żadne imie nie podoba....hmmm ale jakieś w końcu trzeba będzie wybrać. Ciekawa jestem na jakie sie zdecydujesz :-)

ja bede miec problem jak mi sie chłopczyk urodzi....dla dziewczynek jest większy wybór ładnych imion.

reklama
Do góry