reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ksiega imion

Gracjan kojarzy mi się z tym typem troszkę upośledzonym z netu...:p

Moja koleżanka chciała Gucia skończyło się na Franku a teraz żałuje...mi się bardzo podoba takie niecodzienne a jednak bardzo przyjazne imię:)

Dla dziewczynki Pola ładnie, szkoda tylko, że coraz więcej mam tak daje na imię swoim córkom.Mi oprócz Neli bardzo się jeszcze podoba Zoja i Zuza:-D

reklama
A ja znalam jednego Gracjana, bardzo "kobiecy" byl i pracowal jako fryzjer :tak: chyba znam za duzo ludzi, bo kazde imie mi sie z kims kojarzy :rofl2:

Bedzie syn wiec musze szukac imienia dla syna i zastrzelcie mnie ale podoba mi sie imie Ethan ( Itan) no boskie!!! ale wiecie typy typami a co wyjdzie w praniu to sie okarze heheh
Moja coreczka cieszy sie na braciszka i mowi ze bedzie Natan:-D

A moze ktors bedzie miaa Kornelke:confused: Wczoraj myslalam o tym imieniu no ale ze bedzie syn to mi juz nie pasuje:-D

u nas bedzie Amelka na 99%

deizzi Aleks bardzo fajne, rzadko sie slyszy ostatnio

paty ja bym wybrala Karola, ale to tylko moje zdanie ;-)

anka Kornel bardzo ladne imie, ja takie chcialam ale znajomi maja wiec odpada... a Natan i Ethan tez super! nie mieszkasz w Pl wiec mozesz sobie pozwolic bez zadnych ale

Deizzi Aleks świetne imię, gdyby nie dziwne inicjały nasz Szczepcio miałby tak na pierwsze:-)
Anka, Ethan śliczne imię, choć powiem szczerze że ze względu na to, że chyba dość blisko jesteście z rodziną w Polsce to chyba bym jednak stawiała na Natana, bardziej międzynarodowe, pomysł Maryńki z Kornelem też mi się bardzo podoba:-)
Herbata, Amelka cudne imie, dla mnie jednak zbyt popularne

U nas chyba zostanie Bianka Zofia, ja już do brzucha inaczej niż Zosia się nie zwracam, Mąż czasami jeszcze kręci nosem ale chyba się oswaja;-)

szczebiotka tu gdzie mieszkam nie jest w ogole popularne dlatego ja tez juz przywyklam i mowie Amelka do brzucha. M. wybieral. tym razem jemu dalam szanse ;-) a Bianka bardzo mile dla ucha.

reklama
Mnie Gracjan też sie podoba :tak: ale mojemu już nie . A Lorena kojarzy mi sie z L'OREAL :-) a konkretnie z pianką do włosów bo używam :rofl2:

hehehhehe ale sie uśmiałam świetne porównanie ale trafne serio:-D
moja babcia,80 lat spytała mnie ostatnio czemu tak brzydko RÓŻA chcemy dziecko nazwać i czemu nie.......Hildegardzia:szok: hehehehhe

Do góry